Tipkovnica Razer™ BlackWidow V3 - Mechanical Gaming Keyboard (Green Switch) - Quartz Editio

Šifra
3107017284
Kataloški broj
RZ03-03541800-R3M1
Od 5.1. do 29.02. ugrabi 10% popusta u svim trgovinama ili webshopu na odabrane artikle iz Razer asortimana uz promo kod RAZER10. Vrijedi za jednokratna i plaćanja do 12 rata. Ne zbraja se s ostalim promo kodovima.
150,30 EUR
Dodatnih 10% uz promo kod
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
150,30 EUR

Dostupni promo kodovi (web/trgovine)

Promo kod
Popust
Ušteda
Valjanost koda
RAZER10
10%
15,03 EUR
05.01.2024. - 29.02.2024. Do 29.02.2024.
Od 5.1. do 29.02. ugrabi 10% popusta u svim trgovinama ili webshopu na odabrane artikle iz Razer asortimana uz promo kod RAZER10. Vrijedi za jednokratna i plaćanja do 12 rata. Ne zbraja se s ostalim promo kodovima.
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
PROMO %
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Ime koje je sve počelo vraća se kako bi potvrdilo svoju dominaciju. Osjetite razliku s Razer BlackWidow V3, podržan nasljeđem prve i najpoznatije mehaničke tipkovnice za igranje i opremljen novim, poboljšanim značajkama uključujući naše svjetski poznate prekidače.


BITNE ZNAČAJKE:

RAZER GREEN MEHANIČKI PREKIDAČI
Čujte i osjetite zadovoljavajuću povratnu informaciju pri svakom pritisku na tipku, s kliknim, taktilnim dizajnom koji nudi optimizirano aktiviranje i točke resetiranja za bolju preciznost i izvedbu tijekom igranja.

PROZIRNO KUĆIŠTE PREKIDAČA
Njegov potpuno jasan dizajn pruža svjetliju RGB rasvjetu za prikaz istinskog sjaja onoga što Razer Chroma RGB može učiniti - od dubokih prilagodbi osvjetljenja do većeg uranjanja jer dinamički reagira s više od 150 integriranih igara.

DOUBLESHOT ABS KEYCAPS
Korištenjem dvostrukog procesa oblikovanja kako bi se osiguralo da se oznaka nikada ne istroši, kapice tipki na ovoj mehaničkoj igraćoj tipkovnici također imaju posebno debele stijenke što ih čini iznimno čvrstim da izdrže dugotrajnu, opetovanu upotrebu.

OPREMA RAZER CHROMA RGB
Sa 16,8 milijuna boja, bezbrojnim uzorcima, dinamičnim svjetlosnim efektima u igri - doživite potpunu RGB prilagodbu i dublje uranjanje s najvećim svjetskim ekosustavom osvjetljenja za uređaje za igranje. Podržavajući rastući popis tisuća uređaja i stotine igara i aplikacija, podignite ga na višu razinu s naprednim značajkama kao što su Chroma Studio, Visualizer, Connect i Workshop.


ZNAČAJKE:
Višenamjenski digitalni valjak
Razer Synapse 3 omogućen
Mogućnosti usmjeravanja kabela
N-ključ prevrtanja
Potpuno programabilne tipke sa snimanjem makronaredbi u hodu
Opcija načina igranja
1000 Hz Ultrapolling
Aluminijska konstrukcija
Žičano povezivanje

Specifikacije
Proizvođač RAZER
Maksimalni broj rata 24
Boja Null
Jamstvo Null

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.