Trampolin Klarfit Rocketboy 250 plavi

Šifra
4201010010
Kataloški broj
10027712
392,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
392,00 EUR

Trampolin Klarfit Rocketboy 250 plavi

Skakanje na trampolinu je zabava i sport. Doživite to sami sa trampolinom Klarfit Rocketboy 250!
Skakanje na trampolinu postaje sve popularnije. Pogotovo za najmlađe u obitelji je faktor zabave ogroman. Roditelji imaju savršenu priliku stvoriti svojoj djeci uvjete za vježbanje na otvorenom - djeca su obično puna energije, željna skakanja, poskakivanja, pražnjena svoje energije. Osim toga, upotreba trampolina poboljšava kondiciju i koordinaciju svake dobne skupine, čime se razvijaju motoričke sposobnosti i osjećaj za ravnotežu. Skakanje također jača mišiće i povećava mobilnost - bez pretjeranog opterećenja zglobova. Promjer površine za skakanje je dva i pol metra i nudi dovoljno prostora za velike i male skokove.
Trampolin Rocketboy 250 marke Klarstein ima prerađen i poboljšan već dokazan dizajn. U prvom planu je svakako, iznad svega sigurnost korisnika. Treba istaknuti nove ulazne ljestve čije prečke su zamijenjene protukliznim prečkama, koje se manje zagrijavaju na suncu i pružaju ugodan i siguran pristup trampolinu. Tri duple nožice brinu o fiksnom i stabilnom položaju, aspecijalna konstrukcija povećava stabilnost. Osnovnom pretpostavkom je, svakako, ravna površina. Opcionalna sigurnosna mreža je otporna i pruža dodatnu zaštitu od ozljeda. Za razliku od mnogih sličnih proizvoda je mrežna trampoline Rocketboy fiksirana iznutra, zahvaljujući ćemu nije moguće iz trampolina ispasti ili doći u kontakt s oprugama.
Osim posebnog naglaska na sigurnost, trampolin Rocketboy odlikuje se kvalitetom obrade. Površina za skakanje je izrađena od polipropilena i ima zaštitu UV za dugotrajno korištenje. To je posebice bitno na jakom suncu ljeti. 48 pocinčanih opruga pruža nezaboravni doživljaj skakanja. Opruge su skrivene pod velikom plavom podstavom, kako bi se spriječilo zaglavljene ili klizanje. Metalni okvir za ulazne ljestve je lakiran, čime je poboljšan dizajn i trajnost metalnih dijelova.
Zahvaljujući pokrivaču protiv kiše je Rocketboy trampolin tvrtke Klarfit otporan na vremenske uvjete i može se koristiti tijekom jake kiše na svom uobičajenom mjestu. Ugodni kontrast plave presvlake i crnih dijelovi okvira čine ovaj trampolin pravim ukrasom svakog vrta.
Vrtni trampolin Klarfit Rocketboy 250 maksimalne nosivosti 150 kg je dostupan gotovo za svakoga. Za kišnih dana trampolin je zaštićen pomoću isporučivog pokrivača.

SPECIFIKACIJE

Boja    Plava
Tip proizvoda    Trampolini
Brand    Klarfit
Maksimalna nosivost    150 kg
Visina platforme    59 cm
Visina zaštitne mreže    150 cm
Promjer    250 cm
Broj opruga    48
Broj nogica    3

Specifikacije
Proizvođač Klarfit
Kratki opis Trampolin O 250 cm, unutarnja sigurnosna mreža, 48 opruga, široke ljestve, nosivost: 150 kg.
Maksimalni broj rata 36

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.