Triangle Strategy Switch

Šifra
3202092206
Kataloški broj
TRIANSTRATSW
70,21 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
70,21 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

TRI SE NACIJE BORE ZA KONTROLU NAD SVE MANJIM RESURSIMA SOLI I ŽELJEZA

Odlučite se i izgradite svoje uvjerenje u Triangle Strategy, taktičkom RPG-u iz Square Enixa na Nintendo Switchu. U ovoj priči ispričanoj kroz prekrasnu HD-2D grafiku, saznajte kamo će vas odvesti vaš osjećaj za pravdu… Zapovijedajte grupom ratnika kao Serenoa, nasljednik Kuće Wolffort, u zapetljanoj radnji u kojoj vaše odluke čine veliku razliku. Ključni odabiri koje donesete, ojačat će jedno od tri uvjerenja – korisnost, moralnost i slobodu – koja zajedno čine Serenoin pogled na svijet i utječu na to kako će se priča odvijati. Kad se suoče s uistinu važnim odlukama, više likova će odmjeriti svoje glasove na ljestvici uvjerenja. U tim trenucima saveznici i odluke koje donosite, mogu odrediti sudbinu cijelih naroda i samog kontinenta Norzelia.


Kontrolirajte višeslojna bojišta kako biste strateški osigurali pobjedu

Pronalaženje najbolje lokacije, u poteznim bitkama može preokrenuti tok borbe u vašu korist. Postavite jedinice na više mjesto kako biste preuzeli kontrolu nad bojnim poljem i stekli prednost s povećanim dometom. Također, možete s obje strane prići s boka neprijateljima, a zatim udariti s leđa za snažan daljnji napad. Elementarne lančane reakcije također su važan dio borbe. Na primjer, upotrijebite vatru da otopite ledeni teren, a zatim upotrijebite munju da ih dovršite strujnim udarom. Gurnite neprijatelja u elektrificiranu vodu da vidite kako iskre lete!

 


Specifikacije
Proizvođač Nintendo
Kratki opis Role-playing, PEGI 12+, 2022, Switch, Nintendo
Žanr Role-playing
Dobna granica 12+
Sezona igre 2022
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.