Ugradbena perilica posuđa Asko DFI644B/1

Šifra
3303013270
Kataloški broj
DFI644B/1
Pri kupnji Asko uređaja automatski ostvarujete pravo na 2 godine jamstva. Posjetite internetsku stranicu https://cc.asko.com/hr/registracija-za-produljenje-jamstva kako biste se besplatno registrirali i osigurali dodatne 3 godine jamstva. Prijava za dodatno jamstvo mora biti u roku od 45 dana od kupnje uređaja.
1.178,26 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
1.178,26 EUR
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana


U ovoj potpuno integriranoj perilici posuđa s tri podesive košare možete prati do 14 kompleta posuđa istovremeno. 12 programa, 7 dodatnih funkcija i niska razina buke od 42 dB (A) olakšavaju pronalaženje prave postavke i osiguravaju da je posuđe uvijek savršeno čisto. Turbo Combi Drying™ osigurava suho i hladno suđe. To postiže ventilatorom koji odvodi vlagu i funkcijom automatskog otvaranja vrata.

BITNE ZNAČAJKE:

SUPER CLEANING
Isperite suđe. Očistite unutrašnjost, uključujući filter. Odaberite najbolji program. Koliko je to koraka? Jedan - i zovemo ga Super Cleaning System - ili naš najbolji izum.

8 STEEL
Glavni dijelovi ASKO perilica posuđa izrađeni su od visokokvalitetnog čelika umjesto plastike. Vjerujemo da je kvaliteta najvažnija, a vjerujemo da je i vama.
8 Steel™
TURBO COMBY DRYING
Turbo Combi Drying™ naš je inovativni sustav koji kombinira naš Turbo Drying™ sustav i prirodno sušenje sa suhim zrakom. Naš Turbo Drying™ sustav pokreće proces sušenja pomoću ventilatora dok je perilica posuđa još zatvorena, nakon čega se vrata stroja automatski otvaraju kako bi se dovršio proces sušenja iz zraka u prostoriji.

AQUA SAFE™ SUSTAV

Aqua Safe™ je napredni sustav za sigurnost vode koji obuhvaća i čvrstu konstrukciju poput PEX crijeva i šavno zavarenog nehrđajućeg spremnika, kao i pametne sustave kao što je drenažna pumpa protiv blokiranja, senzor Aqua Detect i rezervna zaštita od vode. Malo brtvenih točaka izvan spremnika Čini se da je zavaren spremnik od nehrđajućeg čelika Vodootporna vanjska baza Vanjski plovak Aqua Detect™ senzor Stoji uz zaštitu od vode PEX ulazno crijevo Maksimalno vrijeme za unos vode Svjetlosni i zvučni alarm Anti-blok drenažna pumpa Sigurnosni ulazni ventil.

FLEXIRACKS

Naš jedinstveni sustav Flexiracks™ sastoji se od čvrstih čeličnih košara presvučenih najlonom koje se mogu lako podesiti na različite visine, ovisno o vrsti posuđa koje perete. Imamo najfleksibilniji sustav košara na tržištu, koji je, naravno, dizajniran za vašu potrebu da možete staviti što više rublja u perilicu.

XL KAPACITET

Naše XL perilice posuđa imaju jedan od najvećih kapaciteta na tržištu. Unutarnji razmak od 54 cm pruža prostor za velike tanjure i visoke čaše. To također znači da možete puniti 40% više u usporedbi sa standardnom perilicom posuđa.

NJEŽNO PRANJE KRISTALA

Lomljive predmete od kristalnog stakla jednostavno perite u perilici posuđa, poput kristalnog stakla iz Orreforsa, koristeći nježni program za kristalno staklo.

HIGJENSKO PRANJE POSUĐA

Higijenski program pere i ispire na 70°C i savršen je za dječje bočice, daske za rezanje i čaše za vaš domaći džem. Temperatura je visoka i u glavnom pranju i u završnom ispiranju.

SAMOČIŠĆENJE

Naše perilice posuđa imaju program za čišćenje stroja, koji osigurava da svi važni dijelovi budu temeljito očišćeni. Koristite program redovito s preporučenim sredstvom za čišćenje stroja za najbolje rezultate.

GORNJA LADICA ZA PRIBOR ZA JELO

Gornja ladica za pribor za jelo i kuhinjsko posuđe nalazi se točno ispod krova perilice posuđa. Ima vlastitu namjensku prskalicu i lako se uklanja radi lakšeg utovara i istovara. S funkcijom Instant Lift™ možete jednostavno prilagoditi visinu gornje ladice za pribor za jelo.

VREMENSKI PROGRAM

Program se automatski prilagođava navedenom trajanju i vremenu završetka. U vezi s ovim programom, važno je odabrati vrijeme prema tome koliko je posuđe prljavo. 0:15-0:45 Lagano zaprljano posuđe 1:00-1:30 Normalno zaprljano posuđe 2:00-2:30 Jako zaprljano posuđe Pritisnite tipku opcija za postavljanje željenog vremena programa

ECO PROGRAM

Ako ste ekološki i energetski osviješteni te želite štedjeti vodu i energiju, možete koristiti Eko program perilice posuđa. Ovaj program se koristi za posuđe s normalnom razinom prljavštine.

STATUS LIGHT™

Nova generacija ASKO perilica posuđa ima Status Light™ - malu lampicu postavljenu u donjem desnom kutu koja vas obavještava o stvarnom statusu programa.
Status Light™
MOTOR BEZ ČETKICA
Motor bez četkica, koji se naziva i BLDC motor, nije samo tiši i pouzdaniji. Također koristi manje energije. Motor bez četkica jedan je od razloga za vrlo nisku potrošnju energije koju perilica posuđa koristi po suđu.

LED UNUTARNJE SVIJETLO

Snažno unutarnje LED svjetlo u perilici posuđa daje vam veliki pregled i olakšava punjenje soli i čišćenje filtera.

ZELENI NAČIN

Zeleni način rada štedi vodu i energiju snižavanjem temperature i produljenjem ciklusa pranja. Ipak, rezultat je jednako savršen kao i kod običnog univerzalnog programa.

BRZINSKI NAČIN RADA

Kada trebate na brzinu oprati suđe, samo odaberite brzi način rada. Štedi do 50% uobičajenog vremena programa korištenjem više vode i pojačanog zagrijavanja.

NOĆNI NAČIN

Noćni način rada smanjuje razinu buke za 2 dB zahvaljujući nižem tlaku u prskalici. Ovaj način je savršen za korištenje noću ili za domove otvorenog plana gdje se kuhinja i dnevni boravak stapaju.

INTEZIVNO PRANJE POSUĐA

Kada je posuđe jako prljavo sa sasušenim ostacima hrane, intenzivni način rada osigurava ponovno čišćenje posuđa povećanjem pritiska raspršivača, kao i da je temperatura viša i koristi se više vode tijekom ovog ciklusa.

AUTO PROGRAM

Auto program osigurava pravu temperaturu i pravi program pranja i sušenja, bez obzira na to što ste stavili u perilicu. Svaki put. Perilica posuđa zna koliko je posuđe prljavo i prema tome prilagođava potrošnju vode i temperaturu. Za svježu instalaciju potrebno je pet puta pokrenuti program do ispravnog postavljanja kako bi se postigao najbolji rezultat.
POTPUNO OSUŠITE PLASTIKU
Program Plastics savršeno pere i suši vaše plastično posuđe. A ako ostane mjesta u stroju, možete naravno istovremeno prati i obični porculan i staklo.

OPERITE SAMO DONJU POLOVICU

U jednom od programa perilica posuđa pere samo donju polovicu perilice, što znači da se troši manje vode i energije. Ekološki prihvatljiviji način pranja tanjura i pribora za jelo ako stroj ne napunite do kraja.

OPERITE SAMO GORNJU POLOVICU

Program s pranjem gornje košare ispire samo gornju polovicu perilice i koristi manje vode i energije od uobičajenog programa. Štedi vrijeme i ekološki je prihvatljiv.

ISPERITE I DRŽITE

Program Rinse and Hold omogućuje vam da izbjegnete sasušene ostatke dok čekate da se perilica potpuno napuni. Štedi vrijeme i energiju tijekom vremena. Ispričajte posuđe dok čekate da se perilica potpuno napuni.

AQUA LEVEL

Senzori u perilici, naš senzor Aqua Level™, otkrivaju odgovara li količina vode točno odabranom programu i osiguravaju da se uvijek koristi prava količina vode, bez obzira na tlak vode u vašim cijevima. Senzori istovremeno prate proces pranja i otklanjaju eventualne nedostatke tijekom programa. Perete li npr. velika plastična posuda koja se okreće u stroju i puni vodom. To rezultira premalo učinkovite vode u perilici posuđa, a stroj će se zatim pobrinuti za dodavanje nove vode kako bi osigurao savršen rezultat. Senzori također otkrivaju je li voda isključena i osiguravaju da se stroj tada ne može uključiti.
Aqua Level™Sensor
AQUA DETECT™ SENZOR
Senzor Aqua Detect™ nadzire ulazne ventile i razinu vode dok stroj radi. Iz sigurnosnih razloga, kapacitet odvodne pumpe je pet puta veći od kapaciteta ulaznog ventila.

POWER ZONE CUTLERY

Power Zone Cutlery™ posebna je zona prskanja mlaznice za košaru za pribor za jelo koja će vaš pribor za jelo učiniti blistavo čistim. A, postoji slična mlaznica za košaru za noževe.

KID SAFE

Sve naše perilice posuđa imaju Kid Safe™, gdje je moguće zaključati tipke na upravljačkoj ploči. Time se sprječava da mali prsti pokrenu stroj ili promijene postavke.

ANTI SIFON

Za naše potpuno integrirane perilice posuđa, rješenje protiv sifona sigurno zadržava vodu unutar perilice. Ovo je posebno važno ako je perilica posuđa iznad razine poda.

JET SPRAY™

Naša JetSpray™ mlaznica za visoke, uske predmete poput dječjih bočica, vaza i bočica kombinirana je s posebnim držačem koji osigurava savršen rezultat čišćenja.

WIDE SPRAY™

WideSpray™ koji stvara visokotlačni mlaz u kombinaciji sa širokom mlaznicom za raspršivanje. Lonci i tave postaju čisti i dobivate vremena da proširite svoj opseg.

BOLJA ERGONOMIJA

Za naše potpuno integrirane perilice posuđa, rješenje protiv sifona osigurava da se perilica posuđa može postaviti na višu i bolju ergonomsku razinu, istovremeno eliminirajući potrebu da odvodno crijevo bude u visokoj petlji na stražnjoj strani perilice posuđa.

INSTANT LIFT™

Naš sustav podešavanja visine InstantLift™ omogućuje oslobađanje između 40 i 58 mm u gornjoj košari. Jednostavan i fleksibilan način da napravite mjesta za sve.
Instant Lift™
9 SPRAY ZONA
ASKO-ov sustav ispiranja sastoji se od do 10 učinkovitih zona za ispiranje kako bi vaše posuđe bilo potpuno čisto. U donjoj košari nalaze se tri snažne zone snage koje osiguravaju da i najprljavije posuđe bude potpuno čisto.

3 RAZINE KOŠARE

ASKO-ov sustav košara u tri razine omogućuje optimizaciju kapaciteta. Košare, police i košaru za pribor za jelo možete jednostavno ukloniti, prilagoditi, sklopiti ili premjestiti kako biste zadovoljili sve svoje potrebe.

PAMETNE VODILICE NA IZVLAČENJE

Koristimo izvlačne vodilice s kugličnim ležajevima kako bi ladica klizala lako i bešumno. Kako biste lakše punili i praznili aparat, možete ukloniti i cijelu ladicu.

3 PRSKALICE

3 prskalice dopiru do svakog kuta, a s do 10 vrlo učinkovitih zona prskanja, prljavština ne može pobjeći. Čak će i posuda za lazanje sa zagorenim ostacima biti potpuno čista.

14 KOMPLETA

Inspiriran svakodnevnim životom. Naš cilj je da Vam naši proizvodi olakšaju svakodnevni život. Zato smo godinama naporno radili na razvoju najvećih i najfleksibilnijih sustava košara na tržištu. Ovaj put smo se dodatno pobrinuli da prvo saznamo što ljudi stvarno stavljaju u svoje perilice posuđa. Zatim smo naše novostečeno znanje pretočili u brojna jedinstvena, inovativna i praktična rješenja krivulja.

VRATA KOJA SE OTVARAJU

Kada je program dovršen, funkcija otvaranja vrata automatski otvara vrata perilice za uklanjanje pare iznutra.

DRŽAČI ZA NOŽEVE

Noževi su osjetljive stvari, kao i prsti. Zato smo učinili sve što je moguće kako bismo obje zaštitili najbolje što možemo. Naš držač za noževe je posebno dubok tako da oštrice ostaju stabilne tijekom ciklusa pranja. Držači za noževe nalaze se na tri razine: u srednjoj košari, u gornjoj košari i u gornjoj košari. Jamčimo čist rez.

PODESIVI DRŽAČ

Staklo za višestruko postavljanje praktičan je držač koji se može montirati u tri različita položaja – ovisno o vašim potrebama.

20 GODINA

Perilice posuđa dizajnirane da traju 20 godina Danas održivost i odgovornost idu ruku pod ruku. Dakle, kada dizajniramo naše proizvode, naša je odgovornost ne samo proizvoditi proizvode koji traju, već i učiniti stvari boljim – za naše kupce i za planet. Naše perilice posuđa razvijamo odgovorno i dizajniramo ih da čine razliku. Kako bismo bili sigurni da to mogu činiti dugo vremena, testiramo ih do 20 godina života.


TEHNIČKI PODACI
Priključak vode Veličina 3/4" - Može se priključiti na toplu ili hladnu vodu
Maks. temperatura ulazne vode 70 °C
Razina buke 42 dB(A)re 1 pW
Referentni program 1
Trajanje Eko programa 205 min
Potrošnja energije po ciklusu za Eco program 40-60°C 0,74 kWh
Potrošnja vode po ciklusu za Eco program 9,4 l
Potrošnja u stanju pripravnosti 0,49 W
Energetski razred C
Vrsta utikača Euro
Priključno opterećenje 1900 W
Napon (V) 220-240 V
Broj faza 1
Osigurač 10 ampera
Učestalost 50 Hz
Potreban ulazni tlak vode 0,03-1 MPa
Neto težina 43,5 kg
Klasa buke B
Indeks energetske učinkovitosti (EEI) 43,5 %
Učinkovitost čišćenja 1,13
Učinak sušenja 1,07
Odgoda početka 3,95 W
Potrošnja energije na 100 ciklusa 74 kWh
DIMENZIJE

širina 596 mm
Visina 819 mm
Dubina 559 mm
Maksimalna visina proizvoda 869 mm
Duljina električnog kabela 1825 mm
Dubina s otvorenim vratima 1198 mm
Duljina ulaznog crijeva 163 cm
Duljina izlaznog crijeva 200 cm
LOGISTIČKE INFORMACIJE

Širina pakiranja 640 mm
Visina pakiranja 890 mm
Dubina pakiranja 680 mm
Bruto težina 46,8 kg

Specifikacije
Proizvođač Asko
Kratki opis kapacitet 14 kompleta, 3 košare, Auto Door Open Drying™, Anti Block™ - samočisteća odvodna pumpa, 8 Steel™ - vitalni dijelovi od nehrđajućeg čelika
Maksimalni broj rata 36
Širina perilice suđa (cm) 59.60
Tip ugradbene perilice Potpuno ugradbena
Broj setova posuđa 14
Energetski razred C
Buka dB(A) 42
Jamstvo 2 Godine
Informacijski list

Informacijski list

Energetska naljepnica

Energetska naljepnica

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.