Ugradbena perilica posuđa Asko DFI746MU

Šifra
3303013273
Kataloški broj
DFI746MU
Pri kupnji Asko uređaja automatski ostvarujete pravo na 2 godine jamstva. Posjetite internetsku stranicu https://cc.asko.com/hr/registracija-za-produljenje-jamstva kako biste se besplatno registrirali i osigurali dodatne 3 godine jamstva. Prijava za dodatno jamstvo mora biti u roku od 45 dana od kupnje uređaja.
1.844,25 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
1.844,25 EUR
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana


BITNE ZNAČAJKE:

SUPER CLEANING
Isprati. Očistite unutrašnjost stroja, uključujući filter. Odaberite najbolji program. Koliko je to koraka? Samo jedan - i zovemo ga Super Cleaning System - ili naš najbolji izum.

8 STEEL
8 Steel™ - više čelika nego plastike Nijedan drugi materijal ne traje tako dugo kao čelik. Nijedna druga perilica posuđa nema toliko detalja od čelika umjesto plastike kao ASKO perilice posuđa. Zapravo, osam najvažnijih komponenti naših perilica posuđa izrađeno je od visokokvalitetnog čelika umjesto plastike: spremnik, police, prskalice, cjedila, vanjska baza, nožice i unutarnja vrata. Koristeći više čelika i manje plastike, naši strojevi traju dulje.


TURBO COMBY DRYING
Turbo Combi Drying™ naš je inovativni sustav koji kombinira naš Turbo Drying™ sustav i prirodno sušenje sa suhim zrakom. Naš Turbo Drying™ sustav pokreće proces sušenja pomoću ventilatora dok je perilica posuđa još zatvorena, nakon čega se vrata stroja automatski otvaraju kako bi se dovršio proces sušenja iz zraka u prostoriji.

MINIMALNI RIZIK OD CURENJA
Nitko ne želi štetu od vode kod kuće. Čak i najmanje curenje, koje se ne otkrije na vrijeme, može izazvati velike probleme. Zato smo stvorili sigurnosne sustave koji zadovoljavaju zahtjeve vlasti. Sustav Aqua Safe™ u stroju prekida dovod vode ako se isporuči više od zadane količine vode, a senzori Aqua Detect™ detektiraju kada je razina vode previsoka u usporedbi s normalnom i osiguravaju da se voda ispumpa prije nego što uzrokuje štetu.

FLEXIRACKS
Naš jedinstveni sustav Flexiracks™ sastoji se od čvrstih čeličnih košara presvučenih najlonom koje se mogu lako podesiti na različite visine, ovisno o vrsti posuđa koje perete. Imamo najfleksibilniji sustav košara na tržištu, koji je, naravno, dizajniran za vašu potrebu da možete staviti što više rublja u perilicu.

XL KAPACITET
Naše XL perilice posuđa imaju jedan od najvećih kapaciteta na tržištu. Unutarnji razmak od 54 cm pruža prostor za velike tanjure i visoke čaše. To također znači da možete puniti 40% više u usporedbi sa standardnom perilicom posuđa.

NJEŽNO PRANJE KRISTALA
Lomljive predmete od kristalnog stakla jednostavno perite u perilici posuđa, poput kristalnog stakla iz Orreforsa, koristeći nježni program za kristalno staklo.

HIGJENSKO PRANJE POSUĐA
Higijenski program pere i ispire na 70°C i savršen je za dječje bočice, daske za rezanje i čaše za vaš domaći džem. Temperatura je visoka i u glavnom pranju i u završnom ispiranju.

LIGHT LOCK
Lagane plastične kante i zdjele lako se okreću i pune vodom. Pametna funkcija pričvršćivanja Light Lock™ pomaže zadržati plastične predmete na mjestu tijekom cijelog programa.

SAMOČIŠĆENJE
Naše perilice posuđa imaju program za čišćenje stroja, koji osigurava da svi važni dijelovi budu temeljito očišćeni. Koristite program redovito s preporučenim sredstvom za čišćenje stroja za najbolje rezultate.

DRŽAČ ZA VAZU I BOCU
Naš poseban držač za visoke, uske predmete kao što su dječje boce, vaze i boce kombiniran je s posebnom zonom za prskanje koja osigurava da je rezultat pranja na tim predmetima uvijek blistavo čist.


VREMENSKI PROGRAM
Program se automatski prilagođava navedenom trajanju i vremenu završetka. U vezi s ovim programom, važno je odabrati vrijeme prema tome koliko je posuđe prljavo. 0:15-0:45 Lagano zaprljano posuđe 1:00-1:30 Normalno zaprljano posuđe 2:00-2:30 Jako zaprljano posuđe Pritisnite tipku opcija za postavljanje željenog vremena programa

ECO PROGRAM
Ako ste ekološki i energetski osviješteni te želite štedjeti vodu i energiju, možete koristiti Eko program perilice posuđa. Ovaj program se koristi za posuđe s normalnom razinom prljavštine.

STATUS LIGHT
Na nekim našim perilicama posuđa postoji statusno svjetlo u donjem desnom kutu, tako da možete lako vidjeti gdje je perilica u procesu: Ako je indikator: Plavo – Program je započeo, ali još uvijek možete staviti više posuđa u perilicu stroj, za sredstvo za pranje posuđa još nije dodano. Crvena – Ne stavljajte više posuđa u perilicu jer je program u punom jeku i dodan je deterdžent. Zeleno – Program je završio i stroj se može isprazniti.

MOTOR BEZ ČETKICA
Motor bez četkica, koji se naziva i BLDC motor, nije samo tiši i pouzdaniji. Također koristi manje energije. Motor bez četkica jedan je od razloga za vrlo nisku potrošnju energije koju perilica posuđa koristi po suđu.

UNUTARNJE SVIJETLO
Snažno unutarnje LED svjetlo u perilici posuđa daje vam veliki pregled i olakšava punjenje soli i čišćenje filtera.

ČUVAJTE VODU
Zeleni način rada štedi vodu i energiju snižavanjem temperature i produljenjem ciklusa pranja. Ipak, rezultat je jednako savršen kao i kod običnog univerzalnog programa.


UŠTEDITE VRIJEME
Kada trebate na brzinu oprati suđe, samo odaberite brzi način rada. Štedi do 50% uobičajenog vremena programa korištenjem više vode i pojačanog zagrijavanja.

SMANJITE RAZINU BUKE
Noćni način rada smanjuje razinu buke za 2 dB zahvaljujući nižem tlaku u prskalici. Ovaj način je savršen za korištenje noću ili za domove otvorenog plana gdje se kuhinja i dnevni boravak stapaju.


INTEZIVNO PRANJE POSUĐA
Kada je posuđe jako prljavo sa sasušenim ostacima hrane, intenzivni način rada osigurava ponovno čišćenje posuđa povećanjem pritiska raspršivača, kao i da je temperatura viša i koristi se više vode tijekom ovog ciklusa.

AUTO PROGRAM
Auto program osigurava pravu temperaturu i pravi program pranja i sušenja, bez obzira na to što ste stavili u perilicu. Svaki put. Perilica posuđa zna koliko je posuđe prljavo i prema tome prilagođava potrošnju vode i temperaturu. Za svježu instalaciju potrebno je pet puta pokrenuti program do ispravnog postavljanja kako bi se postigao najbolji rezultat.

PROGRAM PREGRIJANJA
Ponekad morate koristiti istu kuhinjsku opremu u kratkim intervalima. Program predgrijavanja traje samo pola sata – savršeno za večere ili dok pečete. Prethodnim zagrijavanjem vode možete dobiti kratki program pranja. Program je prilagođen neosušenim ostacima hrane. Pazite da ostružete veće ostatke hrane prije punjenja perilice posuđa.

POSTUPO OSUŠITE PLASTIKU

Program Plastics savršeno pere i suši vaše plastično posuđe. A ako ostane mjesta u stroju, možete naravno istovremeno prati i obični porculan i staklo.

OPERITE SAMO DONJU POLOVICU
U jednom od programa perilica posuđa pere samo donju polovicu perilice, što znači da se troši manje vode i energije. Ekološki prihvatljiviji način pranja tanjura i pribora za jelo ako stroj ne napunite do kraja.

OPERITE SAMO GORNJU POLOVICU
Program s pranjem gornje košare ispire samo gornju polovicu perilice i koristi manje vode i energije od uobičajenog programa. Štedi vrijeme i ekološki je prihvatljiv.

ISPERITE I DRŽITE
Program Rinse and Hold omogućuje vam da izbjegnete sasušene ostatke dok čekate da se perilica potpuno napuni. Štedi vrijeme i energiju tijekom vremena. Ispričajte posuđe dok čekate da se perilica potpuno napuni.

AQUA LEVEL
Senzori u perilici, naš senzor Aqua Level™, otkrivaju odgovara li količina vode točno odabranom programu i osiguravaju da se uvijek koristi prava količina vode, bez obzira na tlak vode u vašim cijevima. Senzori istovremeno prate proces pranja i otklanjaju eventualne nedostatke tijekom programa. Perete li npr. velika plastična posuda koja se okreće u stroju i puni vodom. To rezultira premalo učinkovite vode u perilici posuđa, a stroj će se zatim pobrinuti za dodavanje nove vode kako bi osigurao savršen rezultat. Senzori također otkrivaju je li voda isključena i osiguravaju da se stroj tada ne može uključiti.

PRAĆENJE RAZINE VODE
Senzor Aqua Detect™ prati ulazne ventile i razinu vode dok stroj radi. Iz sigurnosnih razloga, kapacitet odvodne pumpe je pet puta veći od ulaznog ventila.

CUTLERY SPRAY
Cutlery Spray™ posebna je zona za ispiranje s posebnim sprejom za košaru za pribor za jelo koja čini vaš pribor za jelo blistavo čistim. Pribor za jelo može biti teško čistiti, zbog čega smo osmislili ovu posebnu mlaznicu za čišćenje samo pribora za jelo. Na taj način u potpunosti izbjegavate osušenu hranu na priboru za jelo!

KID SAFE
Sve naše perilice posuđa imaju Kid Safe™, gdje je moguće zaključati tipke na upravljačkoj ploči. Time se sprječava da mali prsti pokrenu stroj ili promijene postavke.

BOLJA ERGONOMIJA
Za naše potpuno integrirane perilice posuđa, rješenje protiv sifona osigurava da se perilica posuđa može postaviti na višu i bolju ergonomsku razinu, istovremeno eliminirajući potrebu da odvodno crijevo bude u visokoj petlji na stražnjoj strani perilice posuđa.

DRŽAČ ZA NOŽEVE
Naši pametni držači za noževe dostupni su u srednjoj, gornjoj i gornjoj košari. Sve su posebno duboke tako da oštrice ostaju tamo gdje jesu.

10 SPRAY ZONA
ASKO-ov sustav ispiranja sastoji se od do 10 učinkovitih zona za ispiranje kako bi vaše posuđe bilo potpuno čisto. U donjoj košari nalaze se tri snažne zone snage koje osiguravaju da i najprljavije posuđe bude potpuno čisto.

3 RAZINE KOŠARE
ASKO-ov sustav košara u tri razine omogućuje optimizaciju kapaciteta. Košare, police i košaru za pribor za jelo možete jednostavno ukloniti, prilagoditi, sklopiti ili premjestiti kako biste zadovoljili sve svoje potrebe.


SKLOPIVI REDOVI
Sklopivi redovi u donjoj košari olakšavaju pakiranje lonaca i tava različitih veličina. Fleksibilnost u svom najboljem izdanju.

SKLOPIVI DRŽAČ ZA STAKLO
Ponekad vam je potrebno mjesto za nešto osim stakla u gornjoj košari. Stoga je pametno što su redovi tornjeva i ovdje sklopivi.

PAMETNE VODILICE NA IZVLAČENJE
Koristimo izvlačne vodilice s kugličnim ležajevima kako bi ladica klizala lako i bešumno. Kako biste lakše punili i praznili aparat, možete ukloniti i cijelu ladicu.

UKLONJIVA SREDIŠNJA KOŠARA
Središnja košara je učinkovita košara za zdjele, šalice i čaše, što dodaje još više prostora u perilici posuđa. Ako trebate više prostora u donjoj košari, srednju košaru je lako ukloniti.

2 PRSKALICE
2 prskalice dopiru do svakog kuta, a s do 10 vrlo učinkovitih zona prskanja, prljavština ne može pobjeći. Čak će i posuda za lazanje sa zagorenim ostacima biti potpuno čista.

14 KOMPLETA
Inspiriran svakodnevnim životom. Naš cilj je da Vam naši proizvodi olakšaju svakodnevni život. Zato smo godinama naporno radili na razvoju najvećih i najfleksibilnijih sustava košara na tržištu. Ovaj put smo se dodatno pobrinuli da prvo saznamo što ljudi stvarno stavljaju u svoje perilice posuđa. Zatim smo naše novostečeno znanje pretočili u brojna jedinstvena, inovativna i praktična rješenja krivulja.

ZAŠTITA PORCULANA
Zaštita od porculana je jednostavno i pametno rješenje koje se nalazi na našoj gornjoj košari, a koje osigurava sigurno i učinkovito pranje porculana. Štitnik od porculana nalazi se na gornjoj košari i označava visinu porculana. Također osigurava da se rotirajuća prskalica može slobodno okretati.

AUTOMATSKO OTVARANJE VRATIJU
Kada program završi, funkcija iskačućih vrata automatski otvara vrata perilice za uklanjanje pare iznutra.

DODATNI DRŽAČI ZA NOŽEVE
Naši su držači za noževe posebno duboki tako da noževi ostaju stabilni tijekom ciklusa pranja. Držači za noževe nalaze se na tri razine: u srednjoj košari, gornjoj košari i gornjoj košari.

PODESIVI DRŽAČ
Staklo za višestruko postavljanje praktičan je držač koji se može montirati u tri različita položaja – ovisno o vašim potrebama.

AUTOMATSKO DOZIRANJE
Automatsko doziranje – od vas je potrebno manje. Kroz godine istraživanja utvrdili smo točnu količinu deterdženta koja je potrebna za dosljedno savršene rezultate čišćenja. To je naš posao. Naravno, ne očekujemo da trošite vrijeme na razmišljanje o tome. Zato smo osmislili automatsku dozu. Odjeljak s automatskim doziranjem u našim perilicama posuđa može sadržavati tekućinu za pranje posuđa do 30 dana. To znači da ga trebate puniti samo jednom mjesečno. Samo stavite tanjure, pribor za jelo i ostale stvari i spremni ste. Apsolutno bez muke, kako i treba biti.

FOKUSNE TOČKE
Fokusne točke - dodir prirode Kada otvorite vrata naše nove perilice posuđa, možda će vam otvoriti oči za nekoliko novih stvari. Možda prvo primijetite visokokvalitetni čelik. Nakon toga, to bi mogla biti jedna od mnogih pametnih funkcija stroja. Istaknute su bojom koja oponaša način na koji se priroda fokusira na stvari. Kada zatvorite vrata, stroj se vraća na svoje mjesto - gdje se ne natječe za prostor ili pažnju - već umjesto toga dovršava sobu.

NAČIN UV ČIŠĆENJA
Neka bude svjetlost! „Kada je riječ o stvarno čistim tanjurima i priboru za jelo, četiri su važna sastojka: temperatura, kemija, mehaničko djelovanje i vrijeme. Kada smo razvili našu novu seriju perilica posuđa DW60, željeli smo podići čistoću i higijenu na najvišu razinu. Stoga smo dodali peti i neočekivani sastojak - svjetlo. UV svjetlo da budemo točni. Za naše tijelo umjerena izloženost UV svjetlu dobar je izvor vitamina D. To nas dovodi u bolje raspoloženje i povećava nam energiju. Ali što je s našim tanjurima i priborom za jelo? Dokumentirano je da UV svjetlo također ubija bakterije. Zato smo odlučili osmisliti našu najnoviju inovaciju u pranju posuđa oko njega, omogućujući eliminaciju do 99,99999% bakterija.”


PODESIVE ZONE SNAGE
Kako bismo ionako moćnom sustavu dali još više snage, stvorili smo dvije podesive "zone snage" s dva različita obrasca prskanja. Zone snage proizvode ili koncentrirani, jaki mlaz pod visokim pritiskom za dodatnu snagu pranja desnih, uskih predmeta kao što su boce ili vaze ili širi sprej za veće posuđe, lonce i tave. Također postoji "funkcija premošćivanja" gdje su obje zone snage postavljene na široki način raspršivanja za vrlo veliko posuđe ili kuhinjski pribor. Zonama snage upravlja se ručno, tako da kada ih ne trebate jednostavno ih isključite.

POVEZIVOST
Perilica posuđa s kojom se zaista možete povezati S aplikacijom ConnectLife možete upravljati i nadzirati svoju ASKO perilicu posuđa pomoću pametnog telefona ili tableta, a da niste u blizini. Možete potražiti online korisnički priručnik, promijeniti postavke, provjeriti status uređaja i više. Također možete pokrenuti, zaustaviti i pauzirati programe u pokretu. Aplikacija uključuje vodič korak po korak koji vam pomaže pronaći najbolje programe za sebe ovisno o tome što perete i kako to želite prati.

GURNITE ZA OTVARANJE VRATIJU
Naše potpuno integrirane perilice posuđa s pritiskom na otvaranje idealne su za otvorene, minimalističke kuhinje u kojima vrata bez ručke vašem domu dodaju moderan dojam. Jednostavno lagano gurnete gornji dio vrata i mehanizam vam zatim otvori vrata. Funkcija za vašu udobnost koja vam također omogućuje integraciju vaše perilice posuđa na lijep način u vašoj kuhinji.

STILL
Za one koji imaju osjećaj za stil, ali koji također cijene vrijednost funkcionalnog dizajna jednostavnog za korištenje. Naši vrhunski modeli Style kombiniraju prirodnu funkcionalnost s čistim linijama i elegantnim minimalizmom. Oni nude vrhunske programe, beskrajnu fleksibilnost i visoku kvalitetu, dok atraktivan i jedinstven zaslon u punoj boji/lako čitljiv (TFT) ističe promišljen i jednostavan dizajn.

20 GODINA
Perilice posuđa dizajnirane da traju 20 godina Danas održivost i odgovornost idu ruku pod ruku. Dakle, kada dizajniramo naše proizvode, naša je odgovornost ne samo proizvoditi proizvode koji traju, već i učiniti stvari boljim – za naše kupce i za planet. Naše perilice posuđa razvijamo odgovorno i dizajniramo ih da čine razliku. Kako bismo bili sigurni da to mogu činiti dugo vremena, testiramo ih do 20 godina života.

QUICK PRO
Brz i učinkovit program koji koristi promjenjivi pritisak vode za povećanje učinka čišćenja i brzo uklanja lagano osušene ostatke. U kombinaciji s brzim načinom rada, programski ciklus je još kraći – čak 39 minuta.

TURBO COMBY DRYING
Turbo Combi Drying™ sa senzorskom kontrolomOvo je naš najnapredniji sustav sušenja. Temelji se na istim principima kao Turbo Combi Drying, ali automatsko otvaranje vrata regulira senzor koji mjeri temperaturu u vašoj kuhinji. Ako je kuhinja hladnija nego inače, vrata će se otvoriti kasnije. Ako je toplije, vrata se otvaraju ranije. To znači da se energija za sušenje koristi učinkovitije.

ZNAČAJKE:


UPOTREBLJIVOST I FLEKSIBILNOST
Montaža: Potpuno integrirana
Broj podmetača: 14 kom
Broj košara: 3
Gornji pladanj: Nema gornju ladicu
Vrsta gornje košare: Ekskluzivno - košara od čelične žice, sve kopče sklopive, djeljive, sklopive police za vino / Light Lock™ za pričvršćivanje lakih predmeta
Podesiva visina gornje košare: Ne
Gornja košara:
Mali razmak između navoja košare - olakšava utovar i sprječava padanje malih predmeta kroz
Light Lock ™ za pričvršćivanje lakih predmeta
China Guard - štiti lomljive predmete od rotirajuće prskalice
Ekstra široki stalak za noževe
Splitski držači
Držač čaša za vino izrađen od TPE materijala
Ručka s ASKO logo
Dva sklopiva staklena nosača
Klizni zupci za jednostavno prilagođavanje kamenom posuđu itd.
Sklopive police za vino desno
Split/sklopive police za vino lijevo
Srednja košara:
2 uklonjive rešetke za veće posuđe
Savršena ergonomija s jednostavnim kliznim teleskopskim vodilicama
Uklonjiva polica za zdjele, šalice i čaše
Uklonjiva polica za veliki pribor
Priključak srednje košare s nepovratnim ventilom
Ručka
Vrsta donje košare: Ekskluzivan
Donja košara:
Sklopivi/razdjeljivi stražnji red
igala Držač vaza/boca za čišćenje vaza/bočica za bebe
Sklopivi/djeljivi prednji red igala Košarica za pribor za
jelo
Mala udaljenost između navoja košare - olakšava punjenje i sprječava ispadanje malih predmeta.
Ručka s logotipom ASKO
Klizne ručke
Automatski sustav doziranja

PROGRAMI
Brzi program
Ispiranje i zadržavanje
Gornja polovica
Donja polovica
Intenzivni program
Univerzalni program
Higijensko pranje
Vremenski program
Kristalno staklo
Pranje plastike
ECO pranje
Protiv neugodnih mirisa
Samočišćenje
Temperature glavnog pranja (°C): 70/65/60/55/50/45
Odgođeni početak: Može se odgoditi do 24 sata
Mogućnosti i načini:
Podešavanje vremena pranja
Omogućite/onemogućite automatsko otvaranje vrata
Brzi način - vrijeme programa je skraćeno. Koristi se više energije.
Noćni način rada - niža razina buke, vrijeme programa je produženo
Super Rinse™ - dva dodatna ispiranja
Intenzivan način rada - perilica posuđa koristi više topline i vode, produljuje se vrijeme programa

INTEGRACIJA
Min. širina niše: 600 mm
Min. visina niše: 820 mm
Dubina (uključujući razmak od zida): 560 mm

DIMENZIJE:
Širina: 596 mm
Visina: 819 mm
Dubina: 554 mm
Maksimalna visina proizvoda: 872 mm
Duljina spojnog kabela: 1730 mm
Dubina s otvorenim vratima: 1191 mm
Duljina dovodne cijevi: 163 cm
Duljina izlazne cijevi: 200 cm

LOGISTIČKE INFORMACIJE:
Širina pakiranja: 640 mm
Visina pakiranja: 890 mm
Dubina pakiranja: 680 mm
Bruto težina: 52 kg

Specifikacije
Proizvođač Asko
Kratki opis kapacitet 14 kompleta, 3 košare, Anti Block™ - samočisteća odvodna pumpa, 8 Steel™ - vitalni dijelovi od nehrđajućeg čelika, WIFI connection, Auto Dose function
Širina perilice suđa (cm) 59.60
Tip ugradbene perilice Potpuno ugradbena
Broj setova posuđa 14
Energetski razred B
Buka dB(A) 39
Jamstvo 2 Godine
Informacijski list

Informacijski list

Energetska naljepnica

Energetska naljepnica

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.