Ugradbena perilica posuđa Asko DFI777UXXL

Šifra
3303013275
Kataloški broj
DFI777UXXL
Pri kupnji Asko uređaja automatski ostvarujete pravo na 2 godine jamstva. Posjetite internetsku stranicu https://cc.asko.com/hr/registracija-za-produljenje-jamstva kako biste se besplatno registrirali i osigurali dodatne 3 godine jamstva. Prijava za dodatno jamstvo mora biti u roku od 45 dana od kupnje uređaja.
2.254,09 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
2.254,09 EUR
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana
sticker-sticker-action
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana


BITNE ZNAČAJKE:

Super Cleaning System™

Naš SCS - Super Cleaning System™ ispire posuđe i također čisti unutrašnjost perilice posuđa uključujući filtar prije pokretanja odabranog programa. Vi samo odaberete program, a stroj će učiniti ostalo kako biste postigli najčišće posuđe i perilicu posuđa.

8 Steel™ - više čelika manje plastike
8 Steel™ - više čelika manje plastike Nijedan drugi materijal ne traje tako dugo kao čelik. Niti jedna druga perilica posuđa nema toliko detalja od čelika umjesto plastike kao ASKO perilice posuđa. Glavne komponente ASKO perilica posuđa izrađene su od visokokvalitetnog čelika umjesto plastike, mi to zovemo 8 Steel™. Znamo da je kvaliteta ključna pri odabiru perilice posuđa, zato su ladice, cijevi za prskanje, prskalice, filtri, vanjsko postolje, noge i grijaći elementi izrađeni od nehrđajućeg čelika. Omogućuje dužu trajnost i bolje rezultate pranja! Omogućuje dužu trajnost i bolje rezultate pranja.


TURBO COMBI DRYING
Turbo Combi Drying™ ima koristi od inovativnog Turbo Drying™ sustava i prirodnog sušenja sa suhim unutarnjim zrakom. Naš sustav Turbo Drying™ započinje proces sušenja i nakon toga automatski se otvaraju vrata kako bi se završilo sušenje zrakom iz zatvorenog prostora.

MINIMALNI RIZIK OD CURENJA
Nitko ne želi štetu od vode u svom domu. Čak i najmanje curenje koje se ne otkrije na vrijeme može uzrokovati velike probleme. Zato smo kreirali sigurnosni sustav Aqua Safe™ sustav koji prekida dovod vode u stroj ako dođe više vode od navedene. Aqua Detect senzori stroja detektiraju kada je razina vode previsoka u usporedbi s normalnom i osiguravaju da se voda ispumpa prije nego što dođe do oštećenja.

FLEKSIBILNI SUSTAV KOŠARA
Naš jedinstveni sustav Flexiracks™ sastoji se od čvrstih čeličnih košara obloženih najlonom koje se mogu lako podesiti na različite visine, ovisno o tome što trebate prati. Imamo najfleksibilniji sustav košara na tržištu i prirodno je dizajniran u skladu s vašim potrebama da možete napuniti što više posuđa u stroj.

XXL perilice posuđa
Naše XXL perilice posuđa imaju visinu punjenja od 58 cm. U kombinaciji s pametnim sustavom polica na četiri razine, zauzima 40% više prostora, s beskrajnim mogućnostima za stavljanje svega.

KRISTAL/STAKLO
Nježne predmete od kristala/stakla perite blagim programom za pranje kristala/stakla, poput kristalnog stakla iz Orreforsa.


HIGJENSKI PULT
Higijenski program pere i ispire na 70 °C i savršen je za dječje bočice, daske za rezanje i staklenke za vaš domaći džem. Temperatura je visoka i tijekom glavnog pranja i tijekom posljednjeg ispiranja.

LIGHT LOCK
Lagane plastične kutije i zdjele lako se mogu okrenuti u perilici posuđa i napuniti vodom. Pametna funkcija pričvršćivanja Light Lock™ pomaže da plastični predmeti ostanu na mjestu tijekom cijelog programa.

SAMOČIŠĆENJE
ASKO perilice posuđa imaju program samočišćenja koji osigurava da svi vitalni dijelovi budu temeljito očišćeni. Koristite preporučeni deterdžent i redovito programirajte za najbolje rezultate.


DRŽAČ VAZA I BOCA
Naš poseban držač za visoke i uske predmete kao što su dječje boce, vaze i boce. Ovaj držač kombiniran je s posebnom zonom za prskanje koja osigurava da su ovi predmeti blistavo čisti.


GORNJA LADICA ZA PRIBOR
Gornja ladica za pribor za jelo i kuhinjski pribor nalazi se odmah ispod vrha perilice posuđa. Ima vlastitu namjensku prskalicu i lako se uklanja radi lakšeg utovara i istovara. S funkcijom Instant Lift™ možete jednostavno podesiti visinu gornje ladice za pribor za jelo.

VREMENSKI PROGRAM
Kada vam brzo trebaju čisti tanjuri, samo kažete stroju koliko je posuđe prljavo i kada želite da bude spremno. Program zatim prilagođava pranje i ispiranje prema vašim potrebama.

ECO PULT
Ako ste ekološki osviješteni i želite štedjeti vodu i energiju, možete koristiti Ecodisk program perilice posuđa. Ovaj program se koristi za posuđe koje je inače prljavo.

STATUS LIGHT
ASKO nova generacija perilica posuđa ima Status Light™ – malu lampicu u donjem desnom kutu koja pokazuje status trenutnog programa.


MOTOR BEZ ČETKICA
Motor bez četkica, koji se naziva i BLDC motor, ne samo da je tiši i pouzdaniji, nego također koristi manje energije. Motor bez četkica jedan je od čimbenika koji pridonose vrlo maloj potrošnji energije koju perilica posuđa koristi po suđu

LED RASVJETA
Kombinacija LED rasvjete iznutra i izvana dizajnirana je za najbolji intenzitet i trajnost. Omogućuje vam dobar pregled područja oko vrata i unutrašnjosti perilice posuđa.

ECO NAČIN
Eco način rada štedi vodu i energiju snižavanjem temperature i produljenjem ciklusa pranja. Rezultat će i dalje biti jednako dobar kao i kod uobičajenog programa.

BRZI NAČIN RADA
Kada ste u žurbi, brzi način je vrlo koristan. Do 50% je brži, ali koristi više vode i višu temperaturu.

NOĆNI NAČIN
U noćnom načinu rada, zvuk je smanjen za 2 dB, zahvaljujući nižem tlaku u prskalici. Savršeno noću ili u kući otvorenog tipa.

INTENZIVNO PRANJE
Ako se na pultu nalazi osušena hrana, tu je intenzivni način rada koji s povećanim pritiskom u prskalici, više vode i višom temperaturom osigurava da je pult ponovno čist.

AUTO PROGRAM
Auto program osigurava pravu temperaturu i pravi program pranja i sušenja, bez obzira na to što ste stavili u perilicu. Svaki put. Perilica posuđa zna koliko je posuđe prljavo i prema tome prilagođava potrošnju vode i temperaturu. U slučaju svježe instalacije potrebno je pokrenuti program pet puta dok se ne postavi na ispravan način za postizanje najboljih rezultata.

KRATKI PROGRAM PRANJA
Ponekad morate ponovno brzo koristiti isti kuhinjski pribor ili posuđe. Program predgrijavanja traje samo pola sata, savršen za večere ili pečenje. Prethodnim zagrijavanjem vode možete dobiti kratki program pranja. Program je prilagođen ostacima koji nisu osušeni, stoga svakako ostružite ostatke hrane za ovaj program prije punjenja perilice posuđa.

PROGRAM ZA PLASTIKU
Program za plastiku savršen je za pranje i sušenje vašeg plastičnog kuhinjskog posuđa. Ako imate slobodnog mjesta, možete naravno postaviti obično posuđe i čašu u isto vrijeme.


PERITE SAMO DONJU KOŠARU
Program ispod košare prska samo donju polovicu stroja, što znači manju potrošnju vode i energije. To je ekološki prihvatljiviji način pranja tanjura i pribora za jelo ako ne napunite cijeli stroj.

PERITE SAMO GORNJU KOŠARU
Ovaj program pere samo gornji dio perilice i stoga troši manje vode i energije od uobičajenog programa. Štedite vrijeme i brinete o okolišu ako ne napunite cijeli stroj.

PROGRAM ISPIRANJA
S programom ispiranja možete izbjeći sasušene ostatke hrane dok čekate da se stroj napuni. Dugoročno štedi vrijeme i energiju.

AQUA LEVEL
Senzor Aqua Level™ detektira odgovara li količina vode u perilici odabranom programu. Senzor osigurava da se uvijek koristi prava količina vode bez obzira na tlak vode u vašim cijevima. Senzor također prati proces pranja i ispravlja eventualne greške tijekom programa. Na primjer, ako perete veliku plastičnu zdjelu koja se okrene u perilici i napuni vodom, to može rezultirati premalo vode u perilici posuđa, tada će se perilica pobrinuti za dodavanje nove vode kako bi osigurala savršen rezultat. Senzori također otkrivaju je li voda zatvorena i zatim osiguravaju da se stroj ne može pokrenuti.

AQUA DETECT
Aqua Detect™Sensor nadzire ulazne ventile i razinu vode dok stroj radi. Iz sigurnosnih razloga, kapacitet odvodne pumpe je pet puta veći od ulaznog ventila.

CUTLERI SPRAY
Cutlery Spray™ posebna je mlaznica za košaru za pribor za jelo, koja osigurava da pribor za jelo bude blistavo čist. Postoji i slična mlaznica za košaru za noževe.

DJEČJA BRAVA
Sve naše perilice posuđa opremljene su Kid Safe™, dječjom bravom koja omogućuje zaključavanje gumba na upravljačkoj ploči. Ovo služi kako bi se spriječilo da mali prsti pokrenu perilicu posuđa ili promijene postavke.

BOLJA ERGONOMIJA
U našim potpuno integriranim perilicama posuđa, rješenje protiv sifona osigurava da se perilica posuđa može postaviti na višu i bolju ergonomsku razinu, dok u isto vrijeme nema potrebe da odvodno crijevo bude u visokoj petlji iza perilice posuđa.

DUBOKI DRŽAČI
Naši pametni držači za noževe dostupni su u srednjoj, gornjoj i gornjoj košari. Svi su posebno duboki tako da noževi čvrsto stoje. Nema opasnosti od posjekotina prstiju.


PAMETNO PODEŠAVANJE
S našim jedinstvenim sustavom podešavanja visine Instant Lift™, možete podesiti gornju ladicu za pribor za jelo da stane u visoke ili niske predmete. Stoga možete na jednostavan način osloboditi više prostora u gornjoj košari, u podignutom položaju ima 40 mm prostora u košari, a u spuštenom položaju može biti do 58 mm prostora. Jednostavan, pametan i fleksibilan.

10 ZONA PRSKANJA
Naš sustav prskanja sastoji se od do 10 učinkovitih zona prskanja koje jamče potpuno čist pult. U donjoj košari nalaze se tri zone snage koje se brinu za najprljavije posuđe.

KOŠARA NA 4 RAZINE
S našim sustavom košara s četiri razine možete optimizirati kapacitet. Možete jednostavno ukloniti, namjestiti, sklopiti ili premjestiti košare, redove klinova i košaru za pribor prema svojim potrebama.

SKLOPIVI KLINOVI
Sklopivi nizovi klinova u donjoj košari olakšavaju postavljanje lonaca i tava različitih veličina u perilicu posuđa. Fleksibilnost u svom najboljem izdanju.

SKLOPIVI DRŽAČI
Ponekad vam treba mjesta za nešto osim stakla u gornjoj košari. Stoga je pametno da su stupnjevi oznake sklopivi.


TELESKOPSKE VODILICE
Koristimo teleskopske vodilice s kugličnim ležajevima kako bi košare klizale glatko i tiho. Za jednostavno punjenje i pražnjenje, također možete ukloniti cijelu košaru.

UKLONJIVA SREDNJA KOŠARA
Središnja košara je učinkovita košara za zdjelice, šalice i čaše, koja daje još više prostora u perilici posuđa. Ako trebate više prostora u donjoj košari, srednju košaru je lako ukloniti.

3 PRSKALICE
Tri prskalice osiguravaju da voda dopre do svakog kuta, a s do 10 vrlo učinkovitih zona prskanja posuđe je blistavo čisto - čak i sa zagorjelim ostacima u obliku lazanja.

TOUCH PROOF
Supertanki, prozirni premaz Touch Proof™ štiti vašu perilicu posuđa od mrlja i masnoće. Lako se čisti i otporan je na ogrebotine tako da vaša perilica posuđa izgleda novo iz godine u godinu.

PROSTOR ZA 17 POSUĐA
Prostor za 17 posuđa, velike lonce i tanjure na gornjoj polici. Naša XXL perilica posuđa ima sustav s policama u četiri razine, uključujući: košaru za noževe, gornju košaru, srednju košaru, donju košaru.

ZAŠTITITE SVOJ PORCULAN
Navlaka za porculan je jednostavno i pametno rješenje koje možete pronaći u našoj gornjoj košari, osigurava sigurno i učinkovito pranje porculana. Poklopac za posuđe nalazi se u gornjoj košari i označava visinu posuđa. Također osigurava da se rotirajuća prskalica može slobodno okretati.

XXL PROSTOR ZA POSUĐE
Naše XXL perilice posuđa imaju mjesta za tanjure promjera do 40 cm u donjoj košari kada je srednja košara uklonjena, a gornja košara u najgornjem položaju.

AUTOMATSKO OTVARANJE
Kada program završi, vrata perilice posuđa automatski se otvaraju kako bi se pustila para.

DODATNI STALAK ZA NOŽEVE
Naše police za noževe su posebno duboke tako da nož stoji čvrsto tijekom cijelog ciklusa pranja. Postoje police za noževe na tri razine: u srednjoj košari, gornjoj košari i gornjoj košari.


STALAK ZA STAKLO
Stalak za staklo s višestrukim postavkama praktičan je držač koji se može postaviti u tri različita položaja - sve ovisno o vašim potrebama.

AUTOMATSKO DOZIRANJE
Automatsko doziranje – zahtijeva manje od vas Nakon godina istraživanja, identificirali smo točnu količinu deterdženta koja je potrebna za dosljedno savršene rezultate čišćenja. To je naš posao. Naravno, ne očekujemo da trošite vrijeme na razmišljanje o ovome. Zato smo razvili Auto Dose. Odjeljak za automatsko doziranje u našim perilicama posuđa pohranjuje do 30 dana potrošnje deterdženta. To znači da ga trebate puniti samo jednom mjesečno. Samo trebate napuniti mašinu posuđem, odabrati svoj program i onda se možete zavaliti i pustiti mašinu da odradi posao. Bez muke, kako i treba biti.

FOKUSNE TOČKE
Fokusne točke - nadahnuto prirodom Otvaranje vrata naše nove perilice posuđa može vam otvoriti oči za brojne stvari. Visokokvalitetni čelik mogao bi privući vašu pozornost na prvu. To također može biti jedna od mnogih pametnih značajki stroja koje primijetite. Oni su istaknuti bojom koja oponaša načine na koje priroda stavlja stvari u fokus. Kada zatvorite perilicu posuđa, ona se ponovno besprijekorno stapa s kuhinjom – gdje se ne natječe za prostor ili pažnju – već nadopunjuje prostoriju.

UV ČIŠĆENJE
Način UV čišćenja Kada se radi o čistoći posuđa i pribora za jelo, četiri su važna sastojka: temperatura, kemija, mehanička funkcija i vrijeme. Kada smo razvijali našu novu seriju perilica posuđa DW60, željeli smo podići čistoću i higijenu na višu razinu. Stoga smo dodali peti i neočekivani sastojak – svjetlo. UV svjetlo, točnije. Za naše tijelo umjerena izloženost UV svjetlu dobar je izvor vitamina D. Popravlja nam raspoloženje i povećava energiju. Ali kakav učinak ima UV svjetlo na naš pult? UV svjetlo također ima dokazano baktericidno djelovanje. Zato smo oko njega odlučili stvoriti našu najnoviju inovaciju posuđa, koja omogućuje eliminaciju bakterija do 99,99999%.

PODESIVE ZONE SNAGE PRSKANJA
Kako bismo ionako snažan sustav čišćenja učinili još moćnijim, stvorili smo dvije podesive "zone učinka" s dva različita uzorka prskanja. Zone učinka stvaraju ili koncentrirani mlaz pod visokim pritiskom za dodatnu snagu pranja na visokim, uskim predmetima kao što su boce i vaze ili širi sprej za veće posuđe, lonce i tave. Također postoji "funkcija mosta" gdje su obje zone snage postavljene na široki način raspršivanja za vrlo velike tanjure ili posuđe. Zone snage su ručno kontrolirane, pa se mogu isključiti kada vam nisu potrebne

CONNECT LIFE
Perilica posuđa s kojom se stvarno možete "povezati" Perilica posuđa koja vam omogućuje više. ASKO perilicama posuđa moguće je upravljati na daljinu pomoću aplikacije Connect Life. Preko pametnog telefona ili tableta možete čitati korisničke priručnike, mijenjati postavke, primati obavijesti i još mnogo toga – čak i kada niste kod kuće. Čak možete pokrenuti, zaustaviti i pauzirati programe izravno u aplikaciji. Ako niste sigurni koji program odabrati, aplikacija ima vodič koji će vam pomoći odabrati pravi program za vašu vrstu diska.

PRITISNITE ZA OTVARANJE
Naše potpuno integrirane perilice posuđa s mehanizmom push-to-open idealne su za otvorene minimalističke kuhinje, gdje suptilna vrata bez ručke vašem domu dodaju moderan dojam. Jednostavno pritisnete gornji dio vrata i mehanizam vam tada otvara vrata. Praktična funkcija koja vam također daje mogućnost da svoju perilicu posuđa na moderan način integrirate u svoju kuhinju.

STIL
Za one koji misle da je estetika važna, ali koji također cijene vrijednost funkcionalnog i jednostavnog dizajna. Naši modeli Style kombiniraju funkcionalnost s čistim linijama i elegantnim minimalizmom. Imaju vrhunske programe, beskrajnu fleksibilnost i visoku kvalitetu, dok atraktivan i jedinstven zaslon u punoj boji/lako čitljiv (TFT) ističe promišljen i jednostavan dizajn.

20 GODINA
Perilice posuđa dizajnirane da traju 20 godina Danas održivost i odgovornost idu ruku pod ruku. Dakle, kada dizajniramo naše proizvode, naša je odgovornost ne samo proizvoditi proizvode koji traju, već i učiniti stvari boljim – za naše kupce i za planet. Naše perilice posuđa razvijamo odgovorno i dizajniramo ih da čine razliku. Kako bismo bili sigurni da to mogu činiti dugo vremena, testiramo ih na ekvivalent 20 godina života.

BRZI PROFESIONALAC
Brz i učinkovit program koji koristi promjenjivi pritisak vode za povećanje učinka čišćenja i brzo uklanja lagano osušene ostatke. U kombinaciji s brzim načinom rada programski ciklus je još kraći – čak 39 minuta.

TURBO COMBY DRYING SA SENZOROM KONTROLE
Ovo je naša najnaprednija metoda sušenja. Temelji se na istim principima kao Turbo Combi Drying, ali automatsko otvaranje vrata regulira senzor koji mjeri temperaturu u vašoj kuhinji. Ako je kuhinja hladnija od normalne, vrata se otvaraju kasnije. Ako je toplije, vrata se otvaraju ranije. To znači da se energija za sušenje koristi učinkovitije.


ZNAČAJKE:

Konstrukcija i izvedba
Izgradnja - Ekstra izdržljiva konstrukcija od nehrđajućeg čelika na mjestima gdje je najveće trošenje.
Ne morate ispirati posuđe prije punjenja, stroj to radi umjesto vas - Da
Omekšivač Da
Broj prskalica 3 kom.
Broj zona ispiranja 10

Sustav čišćenja
Twin Tubes™ - Snažna zona ispiranja za srednju košaru.
Cutlery Spray™ - Zasebno ispiranje košare za pribor za jelo.
Super Cleaning System™ - punjenje bez ispiranja, praktično sa savršenim rezultatima pranja.
Aqua Level Sensor™ - Osigurava pravu količinu vode za savršen rezultat pranja.
Sensi Clean™ - Automatski prilagođava intenzitet pranja stupnju zaprljanosti vašeg posuđa.
Raspršivač od nehrđajućeg čelika
Podesive zone snage koje se mogu postaviti za čišćenje lonaca i tava ili boca i vaza. Može se i isključiti.
Prilagodljiv pritisak vode

Upotreba i fleksibilnost
Broj koverti 17 kom.
Broj košara 4
Gornja košara:
Jednostavno podešavanje visine
Jednostavne klizne teleskopske vodilice
Ručka
Vodilice s kugličnim ležajevima
Uklonjive za lakše pražnjenje
Gornja košara:
Ekskluzivno - Ekstra fleksibilna košara sa stabilnom čeličnom konstrukcijom, jednostavna za punjenje, s lakim kliznim teleskopskim tračnicama
Podešavanje visine gornje košare Da
Karakteristike gornje košare:
Lako klizne teleskopske tračnice
Gusti nizovi žice koji olakšavaju utovar
Light Lock™ - Jednostavno sidrenje, na primjer, plastičnih limenki.
China Guard™ - Štiti osjetljivo posuđe od rotirajuće prskalice.
Široki držač noževa
Razdvojeni redovi klinova
Pričvršćivači čaša za vino od TPE-a
Dva sklopiva nosača za čaše
Ručka s logotipom ASKO
Klizni zupci za jednostavno prilagođavanje kamenom posuđu itd.
Sklopivi držači čaša za vino
Split i sklopive police za čaše za vino
Karakteristike srednje košare:
Teleskopske vodilice koje se lako klize.
Odvojivi umetak za košaru za zdjelice, šalice i čaše.
Odvojivi umetak košare za kuhinjski pribor.
Srednja košara može se ukloniti bez utjecaja na pritisak vode drugih prskalica.
Ručka
Ispod košare:
Ekskluzivno - Ekstra fleksibilna košara sa stabilnom čeličnom konstrukcijom, potpuno rastezljiva za jednostavno punjenje i pražnjenje.
Značajke podvozja:
Sklopivi stražnji red klinova.
Držač za vazu i bocu postavljen iznad mlaznice Jet Spray™.
Sklopivi prednji redovi štapića
Košara za pribor za jelo
Gusti žičani redovi koji olakšavaju punjenje.
Ručke s ASKO logom
Pomični nizovi klinova
Automatska doza Integriran u stroj
Unutarnje osvjetljenje Da, 4 LED svjetla

Interakcija i kontrola
Moguće povezivanje i upravljanje putem WIFI-ja Da, integrirano
Kontrole Grafički TFT zaslon
Status Light™ - Indikacija procesa pranja Da
Prikaz preostalog vremena Da
Signal na kraju programa Zvučni i svjetlosni signal
Postavka jezika:
norveški
njemački
švedski ruski
finski
portugalski
litvanski
engleski
latvijski
hrvatski
talijanski
francuski
španjolski
estonski
češki
ukrajinski
japanski
slovački
slovenski
poljski
danski
nizozemski

Značajke, programi i načini
Program:
Ispiranje Gornja
košara Donja košara Univerzalno Higijensko Predgrijavanje Kristalno/čaše Vremenski program Intenzivno Auto Eco Protiv neugodnih mirisa Predgrijavanje Samočisteća plastika
Temperatura glavnog pranja (°C) 45/50/55/60/65/70
Odgođeni početak 0-24 sata
Opcije/postavke:
Otvaranje vrata kontrolirano senzorom - Optimizira proces sušenja prema sobnoj temperaturi
Postavka mjerača vremena
Push to open - Otvaranje vrata bez ručki
Ekološki način rada - Perilica posuđa troši manje energije i vode. Vrijeme programa je produženo.
Mogućnost automatskog otvaranja vrata nakon pranja
Brzi način - Vrijeme programa je skraćeno, ali perilica troši više energije.
Noćni način rada - Niža razina zvuka, vrijeme programa se produljuje.
Intenzivan način rada - poboljšava rezultate pranja. Perilica posuđa troši više vode i energije, vrijeme programa se produljuje.
Super ispiranje - dodaje dva dodatna ispiranja.
Adaptivni zeleni način rada - Prilagodba programa
ExtraHygiene za uštedu energije i vode s UV tehnologijom

Dizajn i montaža
Opruge otvora mogu se podešavati bez izvlačenja stroja Da
Podešavanje mjerila moguće je bez izvlačenja stroja Da
Jednostavna instalacija:
Velcro za privremeno pričvršćivanje prilikom postavljanja drvenih vrata.
Odvodno crijevo ne treba montirati na povišenom položaju zahvaljujući ugrađenoj funkciji preljeva.
Traka za zaštitu od pare
Klizni okovi - odgovaraju svim vratima i utičnicama Ne
Moguća ugradnja na vrh kuhinjske ladice. Da
Odvojeni otvor veličine 700-800 mm
Minimalna širina niše za ugradnju 600 mm
Minimalna visina niše za ugradnju 860 mm
Dubina niše za ugradnju (uključujući dodatnu udaljenost od zida) 560 mm
Podešavanje visine 53 mm
Podesiva baza Ne

Sigurnost i njega
Sigurnost vode:
Aqua Safe™ System - sveobuhvatan sustav koji otkriva i sprječava curenje vode.
Potpuno zavareni spremnik za posuđe
Vodootporna vanjska ploča
Senzor detektira curenje vode izvan spremnika
Aqua Detect™ - registrira kada je razina vode viša od normalne i osigurava da se voda ispumpa ako razina postane previsoka.
Aqua Level Sensor™ - Osigurava pravu količinu vode za savršen rezultat pranja.
Zaštita od curenja kada je stroj isključen
PEX ulazno crijevo s ekstra dugim vijekom
trajanja Vremenski ograničeno punjenje vodom
Zvučni i svjetlosni signal koji upozorava na curenje
Samočisteća izlazna pumpa
Sprječava oštećenje vodom Da
Zaključavanje gumba (Kid Lock™) Da
Indikator niske razine sredstva za ispiranje Prikazano na zaslonu
Indikacija niske razine soli za omekšavanje Prikazano na zaslonu

Tehnički podaci 
Priključak vode Topla i hladna voda
Adapter za zatvaranje vode 1/2"
Maksimalna temperatura priključene vode 70 °C
Razina buke (maks.) dB(A) 38
Referentni program 1
Ukupno vrijeme ciklusa za referentni program (min) 225 min
Potrošnja energije po ciklusu 0,77 kWh
Potrošnja vode po posudi s eko programom 9,9 l
Potrošnja električne energije u stanju pripravnosti 0,49 W
Energetski razred C
Vrsta utikača Euro / Šuko
Učinak veze 1900 W
Volti (v) 220-240 V
Broj faza 1
Osigurač 10 A
Frekvencija 50 Hz
Moj tlak vode za priključenu vodu 0,03-1
Neto težina 49 kg
Razred emisije akustične buke u zraku A
EEI 43.4
Indeks performansi diska 1.13
Indeks učinka sušenja 1.07
Odgoda početka (W) 3.99
Umreženo stanje pripravnosti 1,99 W
Potrošnja energije na 100 ciklusa 77 kWh

Mjere

Širina proizvoda 596 mm
Visina proizvoda (uvijene noge) 859 mm
Dubina proizvoda 554 mm
Maks. visina proizvoda 912 mm
Duljina, sa žicom 1730 mm
Dubina s otvorenim vratima 1231 mm
Duljina, dovodno crijevo 163 cm
Duljina, odvodno crijevo 200 cm
Logističke informacije
Širina, pakiranje 640 mm
Visina, pakiranje 930 mm
Dubina, pakiranje 680 mm
Bruto težina 52,6 kg

Specifikacije
Proizvođač Asko
Kratki opis kapacitet 17 kompleta, 4 košare, XXL - visina 86 cm, Anti Block™ - samočisteća odvodna pumpa, 8 Steel™ - vitalni dijelovi od nehrđajućeg čelika, WIFI connection, Auto Dose function
Širina perilice suđa (cm) 59.60
Tip ugradbene perilice Potpuno ugradbena
Broj setova posuđa 17
Energetski razred C
Buka dB(A) 38
Jamstvo 2 Godine
Informacijski list

Informacijski list

Energetska naljepnica

Energetska naljepnica

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.