Ugradbena vakumska ladica Asko ODV8127B

Šifra
3309059066
Kataloški broj
ODV8127B
Pri kupnji Asko uređaja automatski ostvarujete pravo na 2 godine jamstva. Posjetite internetsku stranicu https://cc.asko.com/hr/registracija-za-produljenje-jamstva kako biste se besplatno registrirali i osigurali dodatne 3 godine jamstva. Prijava za dodatno jamstvo mora biti u roku od 45 dana od kupnje uređaja.
3.073,76 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
3.073,76 EUR
  • Isporuka u roku do 30 radnih dana
  • Isporuka u roku do 30 radnih dana


BITNE ZNAČAJKE:


SOUS VIDE

Naša vakuumska ladica nudi jedinstvenu opciju za napredno kuhanje u vašem domu. Ladica se može koristiti za pripremu hrane za Sous Vide kuhanje. Sous Vide tehnika kuhanja uključuje zatvaranje hrane u posebne vakumirane vrećice i zatim kuhanje u pari na temperaturama između 40 i 100 °C. Zahvaljujući potpuno zatvorenoj vrećici, prirodni okusi, boja i tekstura, kao i svi bitni vitamini i minerali, sačuvani su.


3 STUPNJA VAKUMIRANJA

Uz korisničko sučelje za upravljanje na dodir, možete birati između tri različite razine vakuuma ovisno o osjetljivosti hrane. Na primjer, meso treba višu razinu vakuuma za učinak kuhanja kako bi bilo optimalno. Voću je, međutim, potreban niži stupanj vakuuma kako ga ne bi oštetio visoki negativni tlak zraka.

3 RAZINE BRTVLJENJA
Imamo tri razine brtvljenja koje možete izabrati, ovisno o veličini i onome što brtvite. Možete birati između tanke, srednje i povećane duljine brtvljenja. Povećana duljina može se koristiti za skladištenje i sous vide kuhanje.

TELESKOPSKE VODILICE

Ovo je praktično, čvrsto rješenje koje olakšava umetanje ili uklanjanje ploča za kuhanje, šalica iz ladice za grijanje.

POVRŠINA KOJA SE LAKO ČISTI
Svatko želi čist uređaj u svojoj kuhinji. Zato su svi ASKO uređaji za kuhanje izrađeni od materijala koji se lako održavaju čistima.

SUČELJE ZA UPRAVLJANJE DODIROM
Naše je sučelje jednostavno i privlačno za korištenje te će vas potaknuti da istražite sve značajke i funkcije uređaja. Imamo softver intuitivnog sučelja temeljen na uvidima potrošača i testovima upotrebljivosti.

PUSH-TO-OPEN
Ladica se otvara pritiskom na otvaranje, a sve za moderan i čist dojam. Jednostavan pritisak je sve što je potrebno za otvaranje.

UPRAVLJANJE DODIROM
Naše je sučelje jednostavno i privlačno za korištenje te će vas potaknuti da istražite sve značajke i funkcije uređaja. Imamo softver intuitivnog sučelja temeljen na uvidima potrošača i testiranju upotrebljivosti.


UPOTREBA I FLEKSIBILNOST
Način otvaranja: Push-to-open mehanizam
Maksimalna veličina vrećice (ŠxV/mm): 250X350
Kapacitet pumpe: 4 m³/h
Tri razine vakuuma
Tri razine zatvaranja plastične vrećice
Crijevo za vanjsko usisavanje
Tehnologija vakuumskog zatvaranja za Sous Vide kuhanje

INTERAKCIJA I KONTROLA
Kontrola: Kontrola na dodir
Osvijetljena tipka za napajanje

DIZAJN I INTEGRACIJA
Moguća ugradnja pećnice na vrh

SIGURNOST I ODRŽAVANJE
Pretinac od nehrđajućeg čelika koji se lako čist

TEHNIČKI PODACI
Priključno opterećenje 320 W
Napon (V) 220-240 V
Učestalost 50 Hz

DIMENZIJE
Dimenzije proizvoda (VxŠxD) 14 × 59,7 × 55 cm
Duljina električnog kabela 1,8 m
Neto težina 35 kg

Specifikacije
Proizvođač Asko
Kratki opis Crna vakum ladica, 14 cm, ugradbena, 3 stupnja vakumiranja i zatvaranja
Maksimalni broj rata 36

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.