Usisavač BISSELL CW C3 SELECT

Šifra
3403053250
Kataloški broj
1011003369
469,99 EUR3.541,14 kn
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
469,99 EUR3.541,14 kn
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana

Usisavač BISSELL CW C3 SELECT
BISSELL®CrossWave® C3 Select usisava, briše i suši istovremeno. Idealan za redovito, rutinsko čišćenje, kao i za one neuredne nezgode koje jednostavno dogoditi u aktivnom obiteljskom domu. Elektroničke kontrole vrhom prsta omogućuju trenutno prebacivanje između površina i ispuštanje onoliko ili onoliko vode koliko vam je potrebno. Za razliku od klasične upotrebe krpe i kante, naša tehnologija s dva spremnika dizajnirana je za odvajanje čiste vode od prljave. Zahvaljujući FreshStart™ sredstvu, antimikrobni valjak četke i filtar sprječavaju širenje neugodnih mirisa i održavaju svježinu u vašem kućanstvu. Automatsko samočišćenje ispire prljavštinu, dlake i ostatke s valjka četke nakon svake uporabe. Smanjuje čišćenje nakon usisavanja i pomaže u održavanju performansi vašeg uređaja.
· Tehnologija s dva spremnika: Ovaj uređaj ima sustav s dva spremnika, dizajniran za odvajanje čiste vode i tekućeg sredstva za čišćenje (0,82 L) od prljave vode (0,62 L) pomoću dva neovisna spremnika za vodu tako da uvijek čistite čistom vodom.
· Čišćenje različitih površina: 3-u-1 usisavač izvrstan je za korištenje na pločicama, obloženim drvenim podovima, laminatu i prostirkama. Lako i učinkovito usisava i briše vaše podove skupljajući prolivenu vodu, prljavštinu i uklanjajući mrlje.
· Automatsko samočišćenje: Automatsko samočišćenje pritiskom na tipku ispire prljavštinu, dlake i ostatke s valjka četke nakon svake uporabe. Smanjuje čišćenje nakon usisavanja i pomaže u održavanju performansi vašeg uređaja.
· FRESHSTART™ - rješenje za suzbijanje neugodnih mirisa: zahvaljujući inovativnom sredstvu za suzbijanje neugodnih mirisa FreshStart, unutrašnjost CrossWave ostaje čista i pomaže u maksimiziranju performansi. Uređaj uključuje antibakterijski filter i četkicu. Koristite ga s Freshstart tekućim sredstvom za čišćenje za najbolje rezultate.
· Prirodno sredstvo za čišćenje od 1 l (uključeno): Očistite svoje podove s Crosswave C3 Select 3u1 usisavačem i kompatibilnim tekućom formulom za čišćenje napravljenom na prirodnoj bazi za još bolje rezultate čišćenja.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
Model 3551N
Boja crna, plava i titanium
Snaga 560 W
Visina 116,8 cm
Težina 5.22 kg
Razina buke 80 dB
Kapacitet spremnika čiste vode 0.82 l
Kapacitet spremnika prljave vode 0.62 l
Duljina kabela 7.5 m
Brzina rotacije četke 3000 RPM
Postavke čišćenja 2 (tvrdi pod/ tepih)
Sustav filtracije Perivi filtar
Jamstvo 2 godine
KOMPATIBILNI DODACI ZA CW3 SELECT
3648 FreshStart™ Antimicrobial Multi-Surface
3645 FreshStart™ Antimicrobial Filter
1868F Multi-Surface zamjenska četka
1934F Area Rug Brush Roll
2519 Multi-Surface Tangle Free Brush Roll

Specifikacije
Proizvođač BISSELL
Kratki opis 3u1 - štapni usisavač - usisava, pere i suši + sredstvo za čišćenje
Maksimalni broj rata 36
Snaga (W) 560
Buka dB(A) 80
Napajanje Žični
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: