Usisavač Bosch BCH86SIL1 Athlet ProSilence, bijeli

Šifra
3403053160
Kataloški broj
BCH86SIL1
298,49 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
298,49 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana

Izuzetno tih, a nevjerojatno snažan.
Buka prilikom usisavanja može biti uznemirujuća. Uz sustav ProSilence možete uživati u tišini tijekom čišćenja. Inovativna funkcija SoundReducer u kombinaciji s dodatnim slojevima izolacije u cijelom uređaju jamči minimalnu buku i istovremenu maksimalnu učinkovitost.
Visoka učinkovitost svaki put.
Uvijek zahtijevate najbolje rezultate? SmartSensor Control neprekidno nadzire rad usisavača kako bi se zajamčilo performanse na optimalnoj razini. LED zaslon prikazuje obavijest o potrebi čišćenja filtra kada se performanse čišćenja smanje. Za visoku učinkovitost svaki put.
Brzo i jednostavno čišćenje filtra.
Pranje filtra dodatan je zadatak. Zahvaljujući funkciji RotationClean, filtar možete u trenutku higijenski očistiti. Jednostavno uklonite spremnik za prašinu i okrenite crveni kotačić. Sva prašina i prljavština ispustit će se uz minimalni kontakt. Filtar je čist bez pranja. Brzo i jednostavno čišćenje filtra.
Vrhunska učinkovitost čišćenja na svim vrstama podova.
Inovativna mlaznica AllFloor HighPower - s vlastitim integriranim motorom u kombinaciji sa snažnim motorom HiSpin postiže temeljite rezultate čišćenja na svim vrstama podova, uključujući parket, tepihe i pločice. Iznadprosječno velik promjer četke i velika brzina od 5.000 okretaja/minuti na tepihu omogućuju vam iznimno temeljito usisavanje prljavštine i prašine.
Može se jednostavno odložiti.
Bežični usisavač može kompaktno stati u bilo koju nišu ili kut zahvaljujući tankom dizajnu. Može se i postaviti da stoji samostalno, što je prednost ako vam je potreban kratki predah od usisavanja ili ako želite ponovno napuniti uređaj.
EasyClean Četka. Jednostavno čišćenje.
Valjak četke može se jednostavno odstraniti iz mlazinice za podove i očistiti. Jamči savršene rezultate svaki put.


Tehnički podaci


-Optički indikator punjenja
-Bez vrećice
Vrijeme punjenja
-6 h
Vrijeme rada
-60 min

Specifikacije
Proizvođač Bosch
Kratki opis 2u1 ručni i štapni, punjenje 6 sati, vrijeme rada do 60 min, 25,2V, bijeli
Maksimalni broj rata 24
Buka dB(A) 79
Napajanje Bežični
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.