Usisavač Bosch BGB6SIL1 ProSilence, bijeli

Šifra
3403013085
Kataloški broj
BGB6SIL1
252,04 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
252,04 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana

Bosch Motor tehnologija - Snaga proizvedena u Njemačkoj.
Uživajte u snažnoj, neprestanoj učinkovitosti Bosch usisavača: Zahvaljujući preko 65 godina razvoja i proizvodnje naših visoko učinkovitih motora u Njemačkoj, ne očekujemo samo da će vam usisavač pružiti optimalne rezultate nego i da će biti dugotrajan, što jamčimo našim 10-godišnjim jamstvom za motor*. *Uvjeti jamstva na https://www.bosch-home.com/hr/promocije-i-noviteti/bosch-motor.
Jednostavno upravljanje snagom samo pritiskom na gumb.
Saginjanje za prilagodbu snage za različite površine nije više potrebno. Remote Power Control vam omogućuje upravljanje svim postavkama izravno na ručki. Samo je jedan dodir potreban za prebaciti na turbo način rada ili željenu razinu snage. Sada možete uživati u najboljoj učinkovitosti čišćenja na svim vrstama podova.
Čišći ispušni zrak od običnog zraka u vašem domu.
Uvjereni smo da je dobra kvaliteta zraka bitna. Dišite lakše s HEPA filtrom, zbog kojeg je ispušni zrak čišći od okolnog. Filtrira 99,95 % čestica fine prašine, bakterija i zagađivača - idealan za alergičare.***** Filtar se može prati, što znači da nema naknadnih troškova.
Nježno čišćenje pokućstva i teško dostupnih područja integriranom četkom
Svaki dom ima prostore koje je teško očistiti. Višestrukom četkom možete doći do svih tih udaljenih mjesta. Njene mekane čekinje osiguravaju nježno čišćenje bez ogrebotina. Fleksibilno je povežite s ručkom ili cijevi - s obzirom da je integrirana, uvijek je spremna za upotrebu.
Moderan dizajn s matiranom teksturom i LED svjetlom.
Uočljiv u vrhunskom dizajnu proizvoda. Mat dizajn odražava suvremeni stil i smanjuje otiske prstiju. Šareni premazi pružaju moderan izgled, kao i LED lampica na gumbu za uključivanje / isključivanje: svjetlo treperi u stanju pripravnosti i neprestano svijetli kad je uređaj uključen.
Temeljito čišćenje s niskom razinom buke.
Želimo da usisavanje bude što tiše moguće. Sa sustavom SilenceSound možete uživati u kombinaciji iznimno temeljite učinkovitosti čišćenja i tihog usisavanja. CIjeli usisavač je osmišljen kako bi bio ugodno tih.


Tehnički podaci


Filtar
-HEPA HIGIJENSKI FILTAR
Usisavač s većicom
Operativni raspon
-12 m
Namatanje kabla
-Automatsko
-Sistem za čuvanje cijevi za usisavanje
-Sistem za čuvanje cijevi za usisavanje
-Teleskopska cijev
Struja
-10 A
Frekvencija
-50/60 Hz
Uključeni dodatni pribor
-1 x Nastavak za tapecirano pokućstvo

Specifikacije
Proizvođač Bosch
Kratki opis kapacitet vrećice 4L, 66 dB(A), HEPA filter, bijela
Maksimalni broj rata 24
Snaga (W) 700
Buka dB(A) 66
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.