Usisavač Bosch BGC21HYG1 ProHygienic, bijeli

Šifra
3403023062
Kataloški broj
BGC21HYG1
205,59 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
205,59 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

OPIS PROIZVODA
Bosch Motor tehnologija - Snaga proizvedena u Njemačkoj.

Uživajte u snažnoj, neprestanoj učinkovitosti Bosch usisavača: Zahvaljujući preko 65 godina razvoja i proizvodnje naših visoko učinkovitih motora u Njemačkoj, ne očekujemo samo da će vam usisavač pružiti optimalne rezultate nego i da će biti dugotrajan, što jamčimo našim 10-godišnjim jamstvom za motor.
Viša učinkovitost čišćenja čak i kada je spremnik za prašinu pun.
Visoka učinkovitost čak i kada je spremnik za prašinu pun? Moguća je uz tehnologiju Power AirCycle i tehnologiju Bosch motora. Precizno izračunat ciklon i optimalno vođen zrak tri puta kruži u spremniku za prašinu, a snažna centrifugalna sila odvaja prašinu od zraka.
Premium Bosch filtar za posebice čist zrak.
Odlična kvaliteta zraka je važna - posebice za alergičare. Perivi filtar UltraAllergy uklanja 99,99% alergena, česica prašine i bakterija i spriječava njihov povratak u prostoriju s ispušnim zrakom. Za ispušni zrak koji je čišći od običnog zraka u vašem domu.
Čistiji zrak i higijensko rukovanje s dva filtra.
Dvostruka higijena s dva filtra, jednim ispod spremnika za prašinu i jednim na stražnjoj strani uređaja kako biste zajamčili čišći ispušni zrak u vašem domu. Najbolje od svega je što zahvaljujući pametnom dizajnu možete potpuno očistiti spremnik za prašinu bez dodirivanja filtra - za još više higijenskog održavanja.
Jednostavnije čišćenje spremnika za prašinu.
Prilikom usisavanja važno je praktično rukovanje. Pomoću našeg sustava EasyClean dobivate puno lakše iskustvo čišćenja. Spremnik se uklanja pritiskom na gumb bez ispadanja prašine. Zahvaljujući dizajnu okruglog oblika, spremnik se lakše čisti jer se prljavština ne može zaglaviti u kutovima.
Jednostavna pohrana crijeva koja štedi prostor.
Pohrana usisavača zauzima prostor. Ali ni približno kao nekada! Zahvaljujući jednostavnom rješenju za odlaganje crijeva, crijevo se može čvrsto pričvrstiti na uređaj i uštediti prostor. Savršeno za pohranu na malom prostoru kao što je ormar.

SPECIFIKACIJE:
Bez vrećice
Operativni raspon: 10 m
Namatanje kabla: Automatsko
Sistem za čuvanje cijevi za usisavanje: Teleskopska cijev
ProHygiene – za osobe koje pate od alergija
Struja: 10 A
Frekvencija: 60 Hz
1 x Kombinirani nastavak


 

Specifikacije
Proizvođač Bosch
Kratki opis kapacitet spremnika 2L, 76 dB(A), ultraallergy higijenski filter, bijela
Maksimalni broj rata 24
Kapacitet posude (l) 0.00
Buka dB(A) 76
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.