Usisavač Bosch BGC21POW1 ProPower, crni

Šifra
3403023061
Kataloški broj
BGC21POW1
Od 1.6. do 30.6., ostvari 5% popusta u svim trgovinama ili webshopu uz promo kod BSHMKA5. Vrijedi za plaćanja do 12 rata i ne zbraja se sa drugim promo popustima.
232,13 EUR
Dodatnih 5% uz promo kod
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
232,13 EUR

Dostupni promo kodovi (web/trgovine)

Promo kod
Popust
Ušteda
Valjanost koda
BSHMKA5
5%
11,61 EUR
01.06.2024. - 30.06.2024. Do 30.06.2024.
Od 1.6. do 30.6., ostvari 5% popusta u svim trgovinama ili webshopu uz promo kod BSHMKA5. Vrijedi za plaćanja do 12 rata i ne zbraja se sa drugim promo popustima.
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
PROMO %
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Bosch Motor tehnologija - Snaga proizvedena u Njemačkoj.
Uživajte u snažnoj, neprestanoj učinkovitosti Bosch usisavača: Zahvaljujući preko 65 godina razvoja i proizvodnje naših visoko učinkovitih motora u Njemačkoj, ne očekujemo samo da će vam usisavač pružiti optimalne rezultate nego i da će biti dugotrajan, što jamčimo našim 10-godišnjim jamstvom za motor*. Uvjeti jamstva na https://www.bosch-home.com/hr/promocije-i-noviteti/bosch-motor.
Snažna turbo četka posebno za temeljito usisavanje
S lakoćom možete postići najbolje rezultate s turbo četkom. Istovremenim usisavanjem i četkanjem, turbo četka uklanja vlakna, niti i dlaku s tepiha na posebice temeljit način. Za snažne rezultate čišćenja.
Viša učinkovitost čišćenja čak i kada je spremnik za prašinu pun.
Visoka učinkovitost čak i kada je spremnik za prašinu pun? Moguća je uz tehnologiju Power AirCycle i tehnologiju Bosch motora. Precizno izračunat ciklon i optimalno vođen zrak tri puta kruži u spremniku za prašinu, a snažna centrifugalna sila odvaja prašinu od zraka.
Čišći ispušni zrak od običnog zraka u vašem domu.
Uvjereni smo da je dobra kvaliteta zraka bitna. Dišite lakše s HEPA filtrom, zbog kojeg je ispušni zrak čišći od okolnog. Filtrira 99,95 % čestica fine prašine, bakterija i zagađivača - idealan za alergičare. Filtar se može prati, što znači da nema naknadnih troškova.
Čistiji zrak i higijensko rukovanje s dva filtra.
Dvostruka higijena s dva filtra, jednim ispod spremnika za prašinu i jednim na stražnjoj strani uređaja kako biste zajamčili čišći ispušni zrak u vašem domu. Najbolje od svega je što zahvaljujući pametnom dizajnu možete potpuno očistiti spremnik za prašinu bez dodirivanja filtra - za još više higijenskog održavanja.
Jednostavnije čišćenje spremnika za prašinu.
Prilikom usisavanja važno je praktično rukovanje. Pomoću našeg sustava EasyClean dobivate puno lakše iskustvo čišćenja. Spremnik se uklanja pritiskom na gumb bez ispadanja prašine. Zahvaljujući dizajnu okruglog oblika, spremnik se lakše čisti jer se prljavština ne može zaglaviti u kutovima.


SPECIFIKACIJE
Filter: HEPA higijenski filter

Usisavač s većicom: Bez vrećice
Operativni raspon: 10 m
Namatanje kabla: Automatsko
Sistem za čuvanje cijevi za usisavanje
Teleskopska cijev
Struja: 10 A
Frekvencija: 60 Hz
Uključeni dodatni pribor
1 x Kombinirani nastavak

Specifikacije
Proizvođač Bosch
Kratki opis kapacitet spremnika 2L, 78 dB(A), HEPA filter, crna
Maksimalni broj rata 24
Kapacitet posude (l) 2.00
Buka dB(A) 78
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.