Usisavač robot dodatak Philips XV1430/00 - zamjenske krpe

Šifra
3403073133
Kataloški broj
XV1430/00
25,00 EUR
Plaćanje do 24 rate
25,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

OPIS PROIZVODA
4x krpe od mikrovlakana
Perivo (maks. 60 stupnjeva)
Kompatibilno: XU3000/3100/3110
Uklanja više sitne prašine u odnosu na samo usisavanje*
Upotrijebite zamjensku krpu za robotski usisavač za usisavanje i brisanje HomeRun Aqua serije 3000. Robotski usisavač usisava i briše tvrde podove u jednom potezu i s lakoćom se nosi s finim slojem prašine koji se nakuplja na podovima svaki dan. Uklanja više sitne prašine u odnosu na samo usisavanje kako bi vaši tabani ostali čisti, čak i ako hodate bosi.
Krpe se mogu prati i upotrebljavati više puta
Krpe od mikrovlakana lako se mogu odvojiti i ukloniti te prati u perilici na maksimalno 60 stupnjeva Celzija. Preporučuje se pranje krpe nakon svakog čišćenja.
Za nježno, ali učinkovito čišćenje
Mekani materijal od mikrovlakana nježno otpušta, podiže i upija prašinu i prljavštinu. Posebno je dizajniran za čišćenje osjetljivih površina poput drvenih podova.
Mijenjajte svakih 3 – 6 mjeseci
Izdržljive krpe za brisanje dizajnirane su za svakodnevno mokro i suho dubinsko čišćenje vaših podova. Mijenjajte svakih 3 – 6 mjeseci kako biste održali optimalnu učinkovitost čišćenja robotskog usisavača. Aplikacija HomeRun omogućit će podsjetnike kada krpu treba zamijeniti.

Specifikacije
Proizvođač Philips
Kratki opis 4 zamjenske krpe za robotske usisavače XU3000/3100/3110, perivo
Maksimalni broj rata 24

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.