Usisavač robot iRobot Roomba Combo i8+ (i8576)

Šifra
3403043154
Kataloški broj
ROOMBA-COMBO-i8+(i8576)
20% popusta jednokratno uz promo kod JEDNOKRATNO-20; period 3.5. do 6.5.2024. ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
15% popusta 2-12 rata uz promo kod RATE-15; period 3.5. do 6.5.2024. ili do isteka zaliha.
Od 3.5. do 31.5., ostvari 15% popusta u svim trgovinama ili webshopu uz promo kod IROBOT15. Vrijedi za plaćanja do 12 rata i ne zbraja se sa drugim promo popustima.
799,90 EUR
Dodatnih 20% uz promo kod
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
799,90 EUR

Dostupni promo kodovi (web/trgovine)

Promo kod
Popust
Ušteda
Valjanost koda
JEDNOKRATNO-20
20%
159,98 EUR
03.05.2024. - 06.05.2024. Do 06.05.2024.
20% popusta jednokratno uz promo kod JEDNOKRATNO-20; period 3.5. do 6.5.2024. ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
RATE-15
15%
119,98 EUR
03.05.2024. - 06.05.2024. Do 06.05.2024.
15% popusta 2-12 rata uz promo kod RATE-15; period 3.5. do 6.5.2024. ili do isteka zaliha.
IROBOT15
15%
119,98 EUR
03.05.2024. - 31.05.2024. Do 31.05.2024.
Od 3.5. do 31.5., ostvari 15% popusta u svim trgovinama ili webshopu uz promo kod IROBOT15. Vrijedi za plaćanja do 12 rata i ne zbraja se sa drugim promo popustima.
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
PROMO %
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

OPIS PROIZVODA
Zamijeni i peri
Udvostručite čišćenje uz samo jedan aparat. Samo usisajte ili pridodajte i spremnik Roomba Combo® kako biste i usisavali i prali glatke podove. Roomba Combo™ i8+ može raditi kao usisavač za sve vrste podova ili kao usisavač + perač za tvrde podove jednostavnom promjenom četke. Umetnite priloženi Roomba Combo™ spremnik i vaš robot će otkriti kada je vrijeme za usisavanje i brisanje tvrdih podova pomoću tehnologije Imprint® Smart Mapping. Jednostavno zamijenite Roomba Combo™ spremnik i bit će postavljen samo za usisavanje ili za usisavanje i brisanje tvrdih podova.


Automatski se prazni
Automatsko pražnjenje Clean Base® omogućuje da se spremnik sam isprazni. Uklanjanje vraćice za nesmetano disanje. Napredne vrećice hvataju i sitne čestice - i do 0,7 mikrona - a kad izvadite punu vrećicu, ona se sama posve zatvara, tako da iz nje ne izlazi oblak prašine. Na uklanjanje vrećica i usisavanje možete zaboraviti tjednima.


Zaboravite na usisavanje tjednima
Brine o čišćenju od početka do kraja. Sama prazni svoj spremnik, puni se i nastavlja s čišćenjem sve dok ne obavi posao. Rješava Vas brige oko usisavanja tjednima.


Spremnik za pranje poda
Roomba Combo™Bin možete napuniti vodom. Robotski usisavač Roomba Combo™ i8 dizajniran je tako da možete prilagoditi svoje čišćenje i pokriti više prostora kako biste dobili dodatni sjaj koji vam je potreban, kad god vam je potreban.


Zna najbolji način čišćenja svake prostorije
Za inteligentno čišćenje, robotski usisavač i čistač Roomba Combo™ i8+ uči raspored vašeg doma kako bi stvorio Imprint® pametne karte. Koristi te karte za brisanje u urednim redovima i pamti gdje je stao kad je baterija bila slaba, uz pametno punjenje i nastavak za ponovno punjenje i početak ponovno tamo gdje je stao.

Sve što Vam je potrebno za brisanje i usisavanje
Robotski usisavač i perač podova Roomba Combo™ i8+ koristi jastučiće za čišćenje za višekratnu upotrebu. Također možete zamijeniti fitilj, filtre i jastučiće. Dodali smo podložak protiv kapanja za perač podova na mjestu gdje se nalazi uređaj kada se ne koristi kako bismo izbjegli vlaženje poda.


“Roomba®, očisti mi kuhinju“
Ako uđete kroz vrata i vidite mrvice ispod kuhinjskog stola možete upotrijebiti aplikaciju iRobot Home ili glasovnog asistenta da kažete robotskom usisavaču Roomba Combo™ i8+ da odmah usisava i obriše područje, i to zapravo i čini.
* Radi s glasovnim asistentima Alexa, Google i Siri, tako da svom pomoćniku možete jednostavno reći što želite od Roombe*.
Smart Map


Čisti kada, gdje i kako želite
Kada odaberete iRobot, odabirete inovativne proizvode podržane snažnim operativnim sustavom. iRobot OS povezuje vaše proizvode s aplikacijom iRobot Home kako bi ponudio personalizirano čišćenje i automatski ažurirao vaš softver kada nove značajke budu dostupne. Možete odrediti čiste zone i usmjeriti čišćenje kamo želite, a za one dijelove doma u kojima ne želite pranje jednostavno odredite „zone bez pranja“.


Vaša privatnost je naš prioritet
iRobot je predan najvišim standardima zaštite podataka. Oni su zaštićeni i koriste se samo za poboljšanje vašeg iskustva i performansi vašeg robota. Naše poštovanje prema vašem osobnom prostoru proteže se od fizičkog do virtualnog, koristeći samo najviše standarde sigurnosti podataka, uz naše obećanje da ćemo vaše podatke zaštititi na odgovarajući način. Koristimo podatke kako bismo pružili bolje iskustvo i pomogli vašem robotu da radi najbolje što može.


30 godina stručnosti u robotici
iRobot ima preko 30 godina iskustva i inovacija u oblasti robotike s više od 40 milijuna prodanih kućnih robota diljem svijeta. Obećanje iRobota znači pouzdanost podržanu brzom servisnom podrškom. Ako vam ikada zatreba pomoć, mi to olakšavamo uz pomoć posebno obučenih savjetnika za korisničku službu dostupnih putem telefona ili e-pošte.


Osigurano dugo trajanje Vaše Roombe
Kako bi Vaša Roomba radila bez greške godinama, iRobot osigurava potrošni materijal, rezervne dijelove i servis godinama nakon kupnje, bez obzira radi li se o novim serijama ili serijama robotskih usisavača koje više nisu u prodaji.


SPECIFIKACIJE
WiFi: Može se povezati s aplikacijom iRobot Home
Sustav čišćenja: Kombinirani - usisavanje i pranje
Bočna četka: Postavljena pod kutom od 27°
Glava za čišćenje: Automatske i Dvostruke četke za čišćenje
Mokro čišćenje: Da
Dirt Detect®: Da
Filter: HEPA 13
Spremnik: AeroForce spremnik koji se može oprati
Navigacija: Imprint® Smart Mapping
Gumbi na upravljačkoj ploči robota: CLEAN I DOCK I SPOT
LED zaslon: Indikatori za greške DirtDetect I WiFi I Baterija
Pragovi: do 1,5 cm
Visina: 9,3 cm
Težina: 3,4 kg
Vrijeme rada: 75 min.
Vrijeme punjenja: do 3 sata
Baterija: Li-Ion

Specifikacije
Proizvođač iRobot
Kratki opis Roomba Combo i8 + sustav Clean Base + spremnik + filter + četka + 1x dodatna navlaka + 2 vrećice
Maksimalni broj rata 36
WiFi N
Jamstvo Null

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.