Usisavač robot iRobot Roomba Combo j5+ (j5576)

Šifra
3403043161
Kataloški broj
ROOMBA-COMBO-j5+ (j5576)
899,90 EUR (-27%)  Najniža cijena unutar 30 dana od provedbe akcije 649,00 EUR
Ušteda 250,90 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
899,90 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Predstavljamo Vam novu seriju Roomba Combo j5. iRobot, lider u proizvodnji robota za usisavanje široke potrošnje sada je proširio svoju liniju 2u1 robotskih usisavača i perača podova. Nova serija Roomba Combo j5 kombiniranih robotskih usisavača i perača podova može usisavati ili istovremeno usisavati i prati jednostavnom zamjenom spremnika. Uređaj dolazi u paketu s dva spremnika. Jedan spremnik dizajniran za suho čišćenje koji koristite za usisavanje, a zamjenom spremnika imate istovremeno suho čišćenje i mokro pranje podova s naprednom navigacijom. Ova vrhunska tehnologija omogućuje joj pamćenje rasporeda Vašeg doma i čišćenje po željenoj prostoriji ili katu. Nakon što Roomba obavi čišćenje Vašeg prostora u aplikaciji se prikazuje mapa prostora koji je Roomba očistila.
Roomba može očistiti bilo koju prostoriju koju želite, kada god želite - bilo prema postavljenom rasporedu ili na zahtjev, bilo da ste kod kuće ili odsutni. Bilo da trebate samo usisati ili obrisati pod robotski usisavač i perač Roomba Combo™ j5 može učiniti jedno ili oboje. Dodatno, na usisavanje možete zaboraviti i do 60 dana jer robotski usisivač i perač Roomba Combo™ j5+ automatski prazni svoj usisni spremnik u Clean Base® bazu za automatsko odlaganje prljavštine s vrećicama AllergenLock™. Kada Roomba® Combo j5 prvi puta snimi prepreku “PrecisionVision“ navigacija šalje Vam obavijest na iRobot® Home mobilnu aplikaciju kako biste robotskom usisivaču naredili da prepreku izbjegne jednom ili da ju izbjegava i u budućnosti.ZAMIJENI I PERI
Roomba Combo™ spremnik vam omogućuje mokro i suho čišćenje u isto vrijeme. Ubacite Roomba Combo™ spremnik i robot Roomba Combo™ j5 usisavat će i mokro brisati u hodu—usisavajući svakodnevni nered i istovremeno ih brišući kako bi vaši podovi bili sjajni i čisti.
POSTAVITE SVOJE ZONE POTPUNOG ČIŠĆENJA I ZONE BEZ BRISANJA
Jednostavno napunite spremnik Roomba Combo™ vodom ili kompatibilnom otopinom za čišćenje, zamijenite spremnik i upotrijebite aplikaciju iRobot Home za postavljanje zona prije nego što robota pustite da slobodno usisava i briše vaše tvrde podove—sve u jednom prolazu.
30 godina iskustva i inovacija u robotici
iRobot je osnovan 1990. godine kao jedan od prvih na polju robotike. Slijedila je vizija pretvoriti korisne i praktične robote u stvarnost. Do danas smo prodali više od 30 milijuna robota za kućanstvo širom svijeta, uključujući robotske usisavače Roomba i robotske uređaje za čišćenje iz obitelji Braava. Ali nisu samo roboti važni za našu tehnologiju. Važni ste Vi i zato pokušavamo pronaći najbolje načine kako Vam pomoći da učinite više.
ČISTI MRVICE, IZBJEGAVA KABLOVE
Prepreke poput izmeta kućnih ljubimaca, kabela za punjenje i cipela ne smetaju robotskom usisavaču i peraču Roomba Combo™ j5 da završe cijeli posao jer koristi PrecisionVision navigaciju za prepoznavanje predmeta. Roomba Combo™ j5 robotski usisavač i perač ne samo da uči vaš dom; na njega reagira u stvarnom vremenu.​
SNAŽNE PERFORMANSE. SNAŽNO USISAVANJE
Četka za čišćenje rubova radi neprekidno dok se dvostruke gumene četke za više površina savijaju kako bi se prilagodile različitim vrstama podova, otpuštajući i podižući prljavštinu. Sve je to u kombinaciji s Power-Lifting Suction sustavom koji uvlači tvrdokornu prljavštinu i krpom za brisanje kako bi vaši podovi svaki dan bili posebno čisti.
ČISTI PROSTORIJE KOJE ŽELITE, KADA ŽELITE
Očistite kad god želite, gdje god želite sa svojim Roomba Combo™ robotskim usisivačem i peračem koju pokreće tehnologija Imprint® Smart Mapping. Mapira, uči i prilagođava se vašem domu - baš onako kako vam se sviđa.
ČISTI GDJE TI KAŽEŠ
Zahvaljujući iRobot OS-u, razumije više naredbi glasovnog asistenta nego bilo koji drugi 2-u-1 robotski usisavač. Jednostavno mu recite da očisti kuhinju, dnevni boravak ili određenu sobu. Uparite ga s omiljenim glasovnim asistentom* i dobit ćete čišći dom na naredbu.
PRILAGOĐENO ČIŠĆENJE ZA SVAKU SOBU U VAŠEM PROSTORU
iRobot OS omogućuje vašem Roomba® robotu da usisava onako kako vi želite. Postavite postavke čišćenja s opcijama za dodatne prolaze čišćenja u područjima s velikim prometom i blaže čišćenje u područjima koja rjeđe koristite.
NUDI PRIJEDLOGE ČIŠĆENJA SAMO ZA VAS
Prilagodite svoje čišćenje kako bi se uskladilo s vašim rasporedom koji se stalno mijenja s personaliziranijim prijedlozima od bilo kojeg drugog robota. iRobot OS uči vaše navike i daje preporuke koje se točno uklapaju u vaš životni stil—sve kako biste mogli doći u čistu kuću, a da ne morate vidjeti čišćenje.
DOĐITE U ČIST DOM
Uz iRobot OS, možete odabrati da vaš robot počne čistiti kada izađete i zaustavi kada se vratite kući, tako da primijetite samo čistoću, ali nikada čišćenje. Za životne trenutke u kojima ne želite da vas netko ili nešto uznemirava, možete zakazati prekid rada svog robota kada neće čistiti ili prazniti.
UPRAVLJAJTE ČIŠĆENJEM POMOĆU APLIKACIJE IROBOT HOM
Aplikacija iRobot Home daje vam potpunu kontrolu nad čišćenjem. Poboljšane karte, mogućnost čišćenja određenih objekata, prilagođene rutine, sezonski prijedlozi i intuitivne integracije pametnog doma.
ČISTI ZA TOBOM I ZA SOBOM
Do 60 dana, robotski usisivač i perač Roomba Combo™ j5+ automatski prazni svoj usisni spremnik u Clean Base® automatsko odlaganje prljavštine s vrećicama AllergenLock™ koje hvataju čestice veličine samo 0,7 mikrona.
SPREČAVA SLUČAJNO PALJENJE POMOĆU ZAKLJUČAVANJA ZA DJECU I LJUBIMCE
Zaključavanje za djecu i kućne ljubimce omogućuje vam da onemogućite gumb za čišćenje vašeg robota kako bi ostao usidren ili da nastavite s čišćenjem, čak i ako se gumb slučajno pritisne. Omogućite ili onemogućite zaključavanje za djecu i kućne ljubimce u aplikaciji iRobot Home.
Osigurano dugo trajanje Vaše Roombe
Kako bi Vaša Roomba radila bez greške godinama, iRobot osigurava potrošni materijal, rezervne dijelove i servis godinama nakon kupnje, bez obzira radi li se o novim serijama ili serijama robotskih usisavača koje više nisu u prodaji.

Specifikacije
Proizvođač iRobot
Maksimalni broj rata 24
WiFi N
Jamstvo Null

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.