Usisavač robot iRobot Roomba j9+ (j9558)

Šifra
3403043158
Kataloški broj
ROOMBA-J9+(J9558)
Od 3.5. do 31.5., ostvari 10% popusta u svim trgovinama ili webshopu uz promo kod IROBOT10. Vrijedi za plaćanja do 12 rata i ne zbraja se sa drugim promo popustima.
999,90 EUR
Dodatnih 10% uz promo kod
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
999,90 EUR

Dostupni promo kodovi (web/trgovine)

Promo kod
Popust
Ušteda
Valjanost koda
IROBOT10
10%
99,99 EUR
03.05.2024. - 31.05.2024. Do 31.05.2024.
Od 3.5. do 31.5., ostvari 10% popusta u svim trgovinama ili webshopu uz promo kod IROBOT10. Vrijedi za plaćanja do 12 rata i ne zbraja se sa drugim promo popustima.
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
PROMO %
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah


100% JAČI USIS* ZA JAČE ČIŠĆENJE
Roomba® j9 robotski usisavač čisti dublje*, povlačeći dlake kućnih ljubimaca, prašinu i ostatke s podova i tepiha uz 100% jače usisavanje*. Za učinkovito čišćenje različitih nečistoća, usisavanje se automatski prilagođava ovisno o vrsti poda.
POSTAVITE I ZABORAVITE, OZBILJNO
Planiranje Dirt Detective sve je što je potrebno da biste stručno isplanirali čišćenje poda svaki dan. Dirt Detective daje prioritet najprljavijim sobama i odabire idealne postavke za svaki posao, osiguravajući da vaš dom ostane besprijekoran. To je način za održavanje čistoće doma bez muke.

TOČNO ZNA ŠTO TREBA IZBJEGAVATI
Prepreke poput izmeta kućnih ljubimaca, kabela za punjenje i cipela ne smetaju robotu Roomba j9+ da završi cijeli posao jer koristi PrecisionVision navigaciju za prepoznavanje objekata. Kada ih prvi put uoči, poslat će vam fotografiju kako biste mu rekli da ubuduće izbjegava ili čisti oko prepreke. Ne uči samo vaš dom; na njega reagira u stvarnom vremenu.​

ČIŠĆENJE U 3 STUPNJA OBAVLJA POSAO
Trostupanjski sustav čišćenja robotskog usisavača Roomba® j9+ koristi inovativne dvostruke višepovršinske gumene četke za miješanje i podizanje, bočnu četku za dosezanje uglova i 100% jaču* usisnu snagu za podizanje tvrdokorne prljavštine gdje god se nalazi.
UREDNI REDOVI OMOGUĆAVAJU TEMELJIVO ČIŠĆENJE
Vodeća navigacija u industriji i 2 postavke prolaza za čišćenje omogućuju Roombi da se kreće vašim domom u urednim, učinkovitim redovima za čišćenje od zida do zida bez propuštanja mjesta. Uz preklapajuće prolaze, vaš robot namjerno i logično čisti više vrsta podova.
IROBOT OS DAJE VIŠE PERSONALIZIRANIH PRIJEDLOGA NEGO BILO KOJI DRUGI ROBOT
iRobot OS uči vaše navike čišćenja i doma kako bi vam dao personalizirane prijedloge za čišćenje. Primajte prijedloge za zakazana čišćenja, zone za izbjegavanje određenih područja ili predmeta i zone za čišćenje za ona uobičajena neuredna područja poput vašeg kauča ili stola za blagovanje koja trebaju ciljano čišćenje.

IZRAĐUJE KARTU VAŠEG DOMA NAKON PRVOG POKRETANJA
Počnite čistiti svoj dom još brže.  Izravno iz kutije, vaš Roomba® j9+ robotski usisavač stvorit će potpunu kartu vašeg doma 7 puta brže nego prije* i automatski označiti svaku vrstu sobe s do 90% točnosti** tako da možete čistiti gdje god želite, kad god želite nakon samo jednog pokretanja.
*U usporedbi s prethodnom iRobot tehnologijom mapiranja. **Kuhinje označene s 90% točnosti, prepoznavanje drugih prostorija varira i može biti niže.
Recharge
PAŽLJIV, PRONICLJIV I PUN POŠTOVANJA
Uz Careful Drive Mode, Roomba® j9+ usisavač stručno manevrira oko vašeg namještaja i klizi uz zidove tako da Vi ne morate brinuti.

DOĐITE KUĆI U ČISTO
Uz iRobot OS, možete odabrati da vaš robot počne čistiti kada izađete i zaustavi kada se vratite kući, tako da primijetite samo čistoću, ali nikada čišćenje. Uživajte u čistom domu i svom danu.

UPRAVLJAJTE SVIM POMOĆU APLIKACIJE IROBOT HOME
Uz značajku Ne uznemiravaj, možete zakazati prekid rada svog robota kada ne želi čistiti ili prazniti.

MI ČUVAMO VAŠE PODATKE
Kupci vjeruju da će iRobot proizvodi brinuti o njihovim domovima. Danas je to povjerenje važnije nego ikada. Koristimo samo najviše standarde enkripcije podataka i koristimo samo vaše podatke kako bismo poboljšali vaše iskustvo i izvedbu vaših robota.

OSIGURANO DUGO TRAJANJE VAŠE ROOMBE
Kako bi Vaša Roomba radila bez greške godinama, iRobot osigurava potrošni materijal, rezervne dijelove i servis godinama nakon kupnje, bez obzira radi li se o novim serijama ili serijama robotskih usisavača koje više nisu u prodaji.

Specifikacije
Proizvođač iRobot
Kratki opis Roomba j9 + baza za automatsko pražnjenje spremnika
Maksimalni broj rata 36
WiFi N
Jamstvo Null

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.