Usisavač robot Xiaomi Mi Mop 2 bijeli

Šifra
3403043105
Kataloški broj
163831
332,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
332,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

Mi Robot Vacuum-Mop 2


Vaš stručnjak za čišćenje podova


Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 EU vrhunski je Xiaomijev bežični prijenosni pametni robot usisavač. S velikim kapacitetom baterije od 3200 mAh, robot može raditi svoj posao dugotrajno i temeljeto. Kada se baterija isprazni, usisavač će se automatski vratiti u baznu jedinicu na punjenje i nastaviti s radom. Usisna snaga od 2700Pa omogućuje značajno povećanje točnosti usisavanja, bez obzira na površinu.Također, uz tanko tijelo od samo 8,15 cm u visini Mi Robot Vacuum Mop 2 može očistiti i teže dostupna područja i izbjeći prepreke od 20mm.


Precizno skenira tlocrt cijele kuće i planira najučinkovitiju rutu


Pomoću vSLAM tehnologije, skeniranjem površine Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 EU stvara točnu kartu okoliša, automatski prepoznaje prostorije te planira put osiguravajući visoku učinkovitost čišćenja. Integrirani donji oklop pruža zaštitu od oštećenja prilikom usisavanja i čišćenja. Moguća su 3 načina rada: metenje, brisanje i mješoviti način rada, a uređaj je prilikom rada vrlo tih.Unaprijeđeno brisanje pod pritiskom za uklanjanje mrlja


Mi Robot Vacuum-Mop 2 EU pere površine s iznimnom preciznošću, a tehnologija zvučnih vibracija poboljšava učinkovitost brisanja. U kombinaciji s vodom koja se isporučuje iz elektronički kontroliranog spremnika, Vacuum-Mop 2 dubinski i učinkovito čisti podove, a također sadrži i uklonjivu vrećicu za prašinu velikog kapaciteta od 550ml.


Povezivanjem robotskog usisavača s Xiaomi Mi Home aplikacijom za pametne telefone, moguće je daljinski upravljati uređajem, pratiti tijek rada u stvarnom vremenu, mijenjati načine i postavljati rasporede čišćenja, čak i kada niste kod kuće. Osim s Xiaomi Mi Home aplikacijom, Vacuum-Mop 2 kompatibilan je i s Google asistentom i Alexom.


Specifikacije
Proizvođač Xiaomi
Kratki opis Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 EU vrhunski je Xiaomijev bežični prijenosni pametni robot usisavač. S velikim kapacitetom baterije od 3200 mAh, robot može raditi svoj posao dugotrajno i temeljeto.
Maksimalni broj rata 24
Mokro usisavanje Ima
WiFi N
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.