Usisavač suho/mokro Karcher WD 3 S V-15/6/20 Home (YSY) *EU!

Šifra
3403013077
Kataloški broj
1.628-150.0
Ostvarite 15% popusta za jednokratno plaćanje i plaćanje do 12 rata u trgovini ili uz promo kod KARCHER-15 u periodu 13.02.-29.02.2024 ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
148,52 EUR
Dodatnih 15% uz promo kod
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
148,52 EUR

Dostupni promo kodovi (web/trgovine)

Promo kod
Popust
Ušteda
Valjanost koda
KARCHER-15
15%
22,28 EUR
13.02.2024. - 29.02.2024. Do 29.02.2024.
Ostvarite 15% popusta za jednokratno plaćanje i plaćanje do 12 rata u trgovini ili uz promo kod KARCHER-15 u periodu 13.02.-29.02.2024 ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
PROMO %

Usisavač za mokro i suho čišćenje WD 3 S V-15/6/20 Home savršen je stroj za dom zahvaljujući maloj potrošnji energije od samo 1000 W. Sa svojim posebnim dodacima i sustavom filtera idealan je za usisavanje suhe prljavštine , te također vode i krhotina stakla. Usisavač impresionira svojom robusnom posudom od nehrđajućeg čelika od 15 l, kabelom od 6 metara i usisnim crijevom od 2 metra s odvojivom ručkom za udobno usisavanje u skučenim prostorima. Ostale značajke uključuju promjenjivu podnu mlaznicu za dubinsko čišćenje tepiha i tvrdih podova, mlaznicu za tapeciranje za nježno čišćenje tapeciranog namještaja, 3 vrećice za filter od flisa, odlaganje usisnog crijeva i prostor za odlaganje na glavi stroja, praktičnu funkciju puhala, rotirajući prekidač za uključivanje i isključivanje stroja, "Pull & Push" sustav zaključavanja za jednostavno otvaranje i zatvaranje spremnika, kao i ergonomski oblikovana ručka za nošenje. Cijevi i podna mlaznica također se mogu udobno parkirati u parkirnom položaju na braniku.
Specijalni pribor za čišćenje različitih podnih obloga i tapeciranog namještaja - postiže optimalne rezultate čišćenja. Za maksimalnu udobnost i fleksibilnost usisavanja.
Poseban sustav filtera - za usisavanje suhe prljavštine i vode. Za razne poslove u kući. Jednostavna montaža i uklanjanje filtera okretanjem bez dodatnog bloka za zaključavanje.
Praktična pohrana kabela i pribora - sigurna i lako dostupna pohrana pribora koja štedi prostor. Kabel za napajanje može se sigurno pohraniti pomoću integriranih kuka za kabel.
Skladištenje crijeva na glavi uređaja - usisno crijevo može se pohraniti na način koji štedi prostor tako da se objesi na glavu uređaja. Intuitivni sigurnosni mehanizmi za ljevoruke i dešnjake.
Polica za pohranu - za sigurno skladištenje alata i malih dijelova kao što su vijci ili čavli.
Praktična funkcija puhala - gdje usisavanje nije moguće, može se koristiti praktična funkcija puhanja. Uklanjanje prljavštine bez napora, npr. iz šljunčanog sloja.
Filter vrećica od flisa - troslojni, izuzetno otporan na trganje materijal od flisa. Za dugotrajniju snagu usisavanja i izvrsno zadržavanje prašine.
Međuparkiranje ručke na glavi uređaja - brzo parkirajte ručku na glavi uređaja kada se odmarate od posla.
Uređaj, usisno crijevo i podna mlaznica optimalno su usklađeni - za najbolje rezultate čišćenja – bilo da su suha, mokra, fina ili gruba prljavština. Za maksimalnu udobnost i fleksibilnost usisavanja.
Sustav zaključavanja "Pull & Push"- za brzo, jednostavno i sigurno otvaranje i zatvaranje posude.

TEHNIČKI PODACI
Potrošnja energije: 1000
Veličina spremnika (l): 15
Materijal spremnika: Nehrđajući čelik
Boja: Glava uređaja žuta Branik uređaja žuta
Priključni kabel: 6
Nazivni promjer, pribor: 35
Vrsta struje (V/Hz): 220 - 240 / 50 - 60
Težina bez pribora (kg): 4,8
Težina uklj. ambalažu (kg): 7
Dimenzije (d × š × v): 353 x 328 x 458

OPREMA
Usisno crijevo, 2, sa savijenom ručkom, Plastika
Ručka koja se može skinuti
Usisne cijevi, 2 kom, 0.5, 35, Plastika
Podna mlaznica za mokro/suho usisavanje
Mlaznica za fuge
Mlaznica za tapecirane površine
Filtarska vrećica od flisa, 3
Filtar s patronama, jednodijelni
Okretni prekidač (uklj./isklj.)
Funkcija puhanja
Između položaja spremanja ručke na glavi uređaja
Spremnik usisne cijevi na glavi uređaja
Spremnik dodatnog pribora na glavi uređaja
Površina za odlaganje sitnih dijelova
Sklopiva ručka
Kvačica za kabel
Parkirni položaj
Pospremanje pribora na uređaju
Zaštita po cijelom opsegu otporna na udarce
Kotači, 4

Specifikacije
Proizvođač Karcher
Kratki opis Mokro/suho uisavanje, 15L spremnik, filtarska vrećica od flisa, 4,8 kg
Maksimalni broj rata 36
Snaga (W) 1000
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.