Usisavač Xiaomi Mi Light

Šifra
3403053154
Kataloški broj
162337
99,00 EUR (-4%)  Najniža cijena unutar 30 dana od provedbe akcije 95,00 EUR
Ušteda 20,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
115,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

Prijenosni štapni usisavač Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light učinit će čišćenje vašeg doma brzim i jednostavnim. Lako prenosiv usisavač teži samo 1.2 kg i pristupačan je svim korisnicima. Baterija od 2500 mAh omogućuje mu rad od 45 minuta, a postoje 2 načina rada – 20 i 50 zračnih Watt-a.

Lagano tijelo usisavača napravljeno je od lakih i čvrstih materijala, a sadrži kompaktan motor i bateriju. Usisavačem bez problema možete upravljati jednom rukom i doseći teško dostupna mjesta, a dovoljno jaka snaga usisavača pobrinut će se za temeljito čišćenje. Sustav s 3 razine filtracije usisat će i najmanje čestice prljavštine uz učinkovitost filtracije od 99.98%. Motorizirana podna četka očistit će prašinu i prljavštinu iz svakog kutka bilo da čistite drvene podove ili tepihe, a zbog svoje mekoće materijala, četka neće uzrokovati nikakvu štetu na površinama koje usisavate. Osim četke za podove, tu je i dugački tanki nastavak za čišćenje teže dostupnih mjesta poput kutova stepenica, pokućstva, vrata, prozora i ostalog. Također i taj nastavak dolazi s četkom za temeljito čišćenje površina poput tipkovnica računala, kaučeva i slično.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
Težina 1.2 kg
Snaga 50 zračnih watta
2 razine usisne moći 20 i 50 zračnih watta
3 razine filtracije HEPA / COTTON / CYCLONE
Baterija 2500 mAh
Napajanje 21.6 V
Trajanje baterije 45 minuta
Vrijeme punjenja baterije 5.5 sati


Specifikacije
Proizvođač Xiaomi
Kratki opis Prijenosni štapni usisavač Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light učinit će čišćenje vašeg doma brzim i jednostavnim. Lako prenosiv usisavač teži samo 1.2 kg i pristupačan je svim korisnicima.
Maksimalni broj rata 36
Jamstvo Null

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.