Ventilator Klarstein Highwind stupni

Šifra
3402012065
Kataloški broj
10029428
160,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
160,00 EUR

Ventilator u obliku tornja Highwind tvrtke Klarstein pokreće mase zraka u vašim prostorijama za boravak i rad. Njegov elegantni dizajn, kojim se štedi prostor, upotpunjen je mnogim praktičnim funkcijama koje utažuju žudnju za laganim povjetarcem.
Radi cirkulacije zraka u prostoriji, ventilatoru u obliku tornja na raspolaganju su tri brzine koje će se pobrinuti za rashlađenje. Uključiva oscilacija okreće ventilator Klarstein Highwind za 90°, čime se zračne mase optimalno kreću i u velikim prostorijama te će svježi zrak doprijeti u sve kuteve. Kako bi se ispunilo sve zahtjeve, uređaj se, osim na normalan režim, može namjestiti i na noćni ili prirodni režim. Prvi se uključuje u 30-minutnim intervalima na sljedeću nižu brzinu, a na kraju se isključi. Drugi smanjuje i povećava brzinu ventilacije, čime oponaša prirodni vjetar. Te funkcije pridonose prirodnom, zdravom i ugodnom životu.

Svježi zrak pritiskom tipke. Uređajem Klarstein Highwind upravlja se ili na upravljačkom panelu sa šest tipki, ili komotno uz pomoć isporučenog daljinskog upravljača. Njegov osvijetljeni LED zaslon razumljivim simbolima prikazuje namještene parametre, kao i režim. Osim toga, prikazuje i aktualnu temperaturu u prostoriji. Namjestivi je 12-satni timer moguće programirati tako da se ventilator u obliku tornja nakon proteka određenog vremena automatski isključi. Štedi i sadržaj vašeg novčanika.
Svojom se modernom vanjštinom idealno uklapa u kancelarije ili dnevne sobe, vizualno je pak i dovoljno neutralan kako bi zainteresirao i u klasičnim prostorima.

Značajke i dimenzije

Štedljiv u potrošnji, snaga samo 45 W
Režimi rada: normalni, noćni režim, prirodni režim
Noćni režim: smanjenje brzine sve do isključivanja
Prirodni režim: jačanje i slabljenje brzine vjetra
Timer: 1-satni vremenski odstup, namjestiv od 0 do 12 sati
Upravljačka sekcija sa šest tipki
LED zaslon s intuitivnim prikazom simbola
Stražnja prijenosna drška
Dizajn u obliku tornja kojim se štedi prostor
Mjesto za daljinski upravljač
Punjenje daljinskog upravljača: 2 x AAA baterija (dio je pakiranja)
Punjenje: AC 220 - 240 V, 50 Hz
Visina: 115 cm
Promjer tornja: 13 cm (Ø)
Promjer stalka: 32 cm (Ø)
Dužina kabla: oko 1,80 m
Težina: oko 3,7 kg

Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Kratki opis Stupni ventilator, snaga: 45 W, funkcija oscilacije, timer, LED zaslon, protok zraka: 27,54 m3/min.
Maksimalni broj rata 36
Snaga (W) 45
Tip ventilatora Stojeći
Jamstvo 3 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.