Ventilator Klarstein Sommerwind bijeli

Šifra
3402012092
Kataloški broj
10034674
149,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
149,00 EUR

OPIS PROIZVIODA
Osjetite ljeto: s ventilatorom Klarstein Sommerwind, vjetar je napokon u vrućim danima idealan za hlađenje pregrijanog raspoloženja do ugodne radne temperature.Jednostavno, snažno i hladno ovo je princip rada i dizajna ventilatora Klarstein Sommerwind. Sa svojim velikim 16 "(41 cm) inovativnim dvostrukim rotorom od 5 i 9 letvica puše do 5544 m / h zraka na sat što se može dozirati na 22 brzine od lakog povjetarca do jakog vjetra. Zahvaljujući 24voltanom niskonaponskom istosmjernom motoru, on ostaje tihi 58 dB (A) pri najvećoj brzini i zbog toga je prikladan za upotrebu u sobama osjetljivim na buku, poput ureda ili spavaćih soba.

Ali to nije sve, troši samo 35 vata u dugoročnom radu i stoga je ekonomičan i ekološki prihvatljiv način za ljetno osvježenje. Pored uobičajenog načina rada, na raspolaganju su vam prirodni i režim mirovanja te još jedan tihi način rada kako bi udovoljili svim vašim individualnim željama. Moguće je i automatsko horizontalno osciliranje rotora, kao i 12satno vrijeme uključivanja / isključivanja.Da biste svugdje dobili hladan zrak, možete podesiti okomiti nagib glave ventilatora, kao i visinu rotora do 17,5 cm. Svojim vitkim dizajnom, ventilator Klarstein Sommerwind uklapa se u gotovo sve prostorije za stvaranje hladnog zraka. Pri tome čvrsto stoji na svojoj napunjenoj osnovnoj ploči.Posebno praktičan je jednostavan i intuitivan rad s LED zaslonom, koji je ugrađen u pijedestal. Naravno, njime se može upravljati potpuno i prikladno pomoću daljinskog upravljača.16 inča za svježi povjetarac: Ventilator Klarstein Sommerwind puše hladan zrak kroz svaku prostoriju, usrećujući ljetne dane dvaput.

Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Maksimalni broj rata 36
Jamstvo 3 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.