Ventilator Klarstein Summer Vibe

Šifra
3402012070
Kataloški broj
10032344
75,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
75,00 EUR

Svježi zrak za vrijeme vrućih dana: 30 cm visinski podesiv samostojeći ventilator sa rotorom sa 5-lopatica za protok zraka do 2040 m³/h. Za individualan protok zraka: uključujuća 65° oscilacija, 3 brzine rada i 30° sklopiva glava ventilatora. Jednostavno, intuitivno upravljanje sa regulacijskim kotačićem, niska razina buke - savršeno za prostorije osjetljive na zvuk kao što su uredi, spavaće sobe ili dnevni boravak. Osjeti ljeto: sa samostojećim ventialtorom Klarstein Summer Vibe dolazi za vrijeme vrućih ljetnih dana svježi zrak - idealno za hlađenje pregrijanih misli na ugodnu tmepraturu.
Jednostavno, moćno i hladno - to je radni i dizjnerski način samostojećeg ventilatora Klarstein Summer Vibe. Sa svojim rotorom veličine 16" (41 cm) i pet lopatica, pokreće čak 2040 m³ zraka u sat vremena - u tri razine rada od laganog povetarca do hladnog vjetra. Zahvaljujući rotoru, pri tome ostaje tiho a pogodan je za korištenje u prostorijama osjetljivim na zvuk kao što su uredi ili spavaće sobe. Snagom od 55 W u stalnom radu ovaj ventilator je ekonomičan i ekološki prihvatljiv.
Kako bi hladan zrak dospio svagdje, moguće je uključiti automatsku, horizontalnu oscilaciju od 65°, sklopiti glavu ventilatora 30°C vertikalno kao i promijeniti visinu rotora do 30 cm. Zahvaljujući uskom dizajnu je samosotjeći ventilator Klarstein Summer Vibe pogodan za sve prostore i proizvodi hladan zrak. Pri tome stalno stoji stabilno na svojih pet nogu koje spriječavaju prevrtanje.
Posebno je praktična i jednostavna intuitivna kontrola, koja je integrirana izravno na stalak. Jednostavnim okretanjem izaberete brzinu rotora putem grip-shift.
16" za svježi povjetarac: sa samostojećim ventilatorom Klarstein Summer Vibe, hladan vjetar piri toplom prostorijama a sunčani dani Vam ovako rade dvostruko veću radost.

Značajke

cool vjetrosni kotač: 16" (41 cm) samostojeći ventilator sa pet snažnih lopatica
hladna glava za vrijeme vrućih dana: snažan ventilator sa tri načina rada za svježi vjetar po želji
snaga vjetra 12: hlađenje cirkulacijom zraka do 2040 m³/h
tiha usluga: niska razina buke na temelju specijalno razvijenog rotora
ekonomično i ekološki prihvatljivo: snaga iba 55 W pri kontinuiranom radu
hlađenje u svakom kutu: uključujuća horizontalna oscilacija od 65° i 30° sklopivi rotor
Specifikacije
uključivanje/isključivanje regulatora brzine
uključujuća horizontalna oscilacija: oko 65 ° (prekidač na glavi rotora)
30 ° sklopiva glava ventilatora
sigurnosna mrežica za siguran rad
protok zraka 34 m³/min
snaga: 55 W
razina zvučne snage: 60 dB (A)
max. brzina zraka: 2,3 m/s
napajanje: 220-240 V ~ 50/60 Hz
minimalna visina: oko 118 cm
maximalna visina: oko 138 cm
promjer rotora: oko 41 cm
promjer postolja: oko 60 cm
duljina kabla: oko 1,5 m
težina: oko 3,3 kg

Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Kratki opis Ventilator 16", snaga 55W, 3 brzine, timer, daljinski upravljač.
Maksimalni broj rata 36
Snaga (W) 55
Jamstvo 3 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.