WRC 10 PS5

Šifra
3202112265
Kataloški broj
WRC10PS5
24,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
24,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Za proslavu 50. godišnjice prvenstva, WRC 10 nudi potpuno novo izdanje Anniversary, prepuno novih sadržaja i senzacija. Ponovno proživite najintenzivnije trenutke od 1973. do danas! WRC 10 Povijest način rada stavlja vaše vozačke talente na test kroz 19 povijesnih događaja koji od vas zahtijevaju prilagodbu uvjetima utrke u svakom vremenskom razdoblju.

Career Mode, jednoglasno hvaljen kao jedan od najbolje razvijenih i najcjelovitijih u trkaćim igrama, također je sveobuhvatno nadograđen i sada uključuje uređivač boja, tako da možete stvoriti vlastiti tim i dodati svoje boje suvremenim automobilima!

S hiper-realističnim i ultra-preciznim fizičkim motorom, WRC 10 je učinio osjećaj vožnje još boljim, s boljom aerodinamičkom silom, turbo i upravljanjem kočnicama, na svim podlogama. Dizajn zvuka također je preinačen kako bi se pojačalo uranjanje.

Posebno natjecateljski eSport, s dnevnim i tjednim izazovima i klubovima tako da možete kreirati vlastita natjecanja, vozači se mogu mjeriti sa zajednicom na svojim razinama.

Specifikacije
Proizvođač Bigben
Maksimalni broj rata 36
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.