Zidni stalak Vogel's za tablete od 7"-13" sa nagibom, TMS 1030

Šifra
2611031033
Kataloški broj
TMS 1030
109,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
109,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

B2B ponude ili financiranje/najam

Imate tvrtku i želite pristup povoljnijim cijenama i posebnim financijskim opcijama za vaše poslovanje? Ne tražite dalje!

Tu smo da vam olakšamo poslovanje.

Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Uvijek spremni pružiti vam ruku


U Vogel'su volimo koristiti svoj tablet u kuhinji dok kuhamo obrok. Stoga, za maksimalan užitak, naši dizajneri su se oslanjali na svoje iskustvo kako bi stvorili čvrste, fleksibilne držače tableta i nosače tableta koji tablete sigurno pričvršćuju na zidove. Neće zauzimati prostor na pultu i zaštitit će vaš tablet od prskanja.

Držač za tablete koji odgovara svim markama tableta

Stilski dizajniran Vogelov držač tableta odgovara svim tabletima duljine od 7-13 inča (uključujući iPad Pro) s debljinom od 0,2-0,5 inča (0,5-1,3 cm). Tablet Flex Pack dolazi s držačem tableta i fleksibilnim nosačem za tablet , što je sve što vam je potrebno za korištenje tableta u kuhinji.


Vaš tablet na pravoj visini


Naš zidni nosač za tablet lako pričvršćuje vaš tablet na zid, ormar ili drugo zgodno mjesto gdje ga je lako vidjeti. Samo pričvrstite Vogelov držač na bilo koji tablet i pričvrstite ga na elegantni nosač s našom inovativnom RingO tehnologijom. Fleksibilna ruka omogućuje vam izvlačenje, rotiranje i naginjanje tableta u savršenu poziciju za gledanje. Sada možete potražiti recepte, pogledati vodič za kuhanje ili čak svoj omiljeni TV program dok ste u kuhinji.

Kompatibilnost: 7"-13"
Max. opterećenje: 2 kg
360° okretljivost, 90° nagib

Specifikacije
Proizvođač Vogel`s
Maksimalni broj rata 36
Jamstvo Null

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.