Zvučnik - hladnjak - LED svjetiljka Nikki Amsterdam, The Bowl - hladnjak za 12 boca

Šifra
2612022045
Kataloški broj
NIKKI-BOWL
NAPOMENA: Rok isporuke ovog artikla je 15 radnih dana.
3.599,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 99,97 kn mjesečno!
Dostupnost ovog artikla
Isporuka u roku do 10 radnih dana

The.Bowl je The.Lampionov veliki brat. Ovdje nije moguće hladiti 1 ili 2 boce, ima mjesta za 12 boca! Apsolutni je upadljiv u oči na svakoj zabavi s jednako visokim sadržajem koji želi imati kao i njegov prethodnik. The.Bowl je opremljen ugrađenim Bluetooth zvučnikom koji olakšava reprodukciju vlastitog popisa za reprodukciju putem pametnog telefona ili drugog uređaja. Preuzmite aplikaciju kako biste mogli međusobno povezati sve svoje proizvode.


The.Bowl
Vrhunska brazilska koža
Materijal: aluminij i polietilen
Veličina: 55 X 55 X 56,5 cm
Težina: SZ / GW 7 / 8,5 kg
Baterija: 8800 mAh
Bluetooth: 4,0 TI, 15 m
Zvučnik: 4Ω, 10W
Adapter: Micro USB priključak 5V, 1A
LED svjetlo: 20kom, 3,5 W, višebojno
Ulaz AC: 110-240V
Izlaz: 5,0 V / 2A
Radno vrijeme: do 8 sati
Vrijeme punjenja: 4 sata
Daljinski upravljač: Ne
Nikki.Amsterdam aplikacija: Da
SYNC-funkcija: Da


Višebojna zdjela & Bluetooth zvučnik i hladnjak za vino
Naravno, The.Bowl je također opremljen raznobojnim svjetlom, krećući se u ritmu glazbe, u tihom načinu blijeđenja ili u boji po vašem izboru. Vrlo je lijepa sposobnost povezivanja The.Bowl-a s drugim našim proizvodima za "sinkronizaciju" poput The.Lampion i The.Cube tako da stvarate istu svjetlost i zvuk u svakom željenom kutu.


The.Bowl se izvrsno predstavlja kao prezentacijski objekt. Ne samo kao hladnjak za vino ili ukusni šampanjac, već i za ostrige na primjer. Samo pomislite kako će ovo lijepo izgledati. A kako je lijepo kad bi se napunio bombonima? Kakva će to biti šarena slika!


Ponosni smo što možemo pozdraviti The.Bowl u obitelji Nikki.Amsterdam. Zbog svog jednostavnog, ali vrlo elegantnog izgleda, The.Bowl odgovara svakoj zabavi ili društvenom okupljanju. Bilo da je to na modnom vjenčanju, na plesnoj zabavi, u restoranu ili čak na dječjoj zabavi, svi će voljeti ovog velikog "dječaka"!


Zvučnik
Pomoću Bluetooth funkcije možete jednostavno povezati svoj telefon ili drugi uređaj s onim što želite. Odaberite vlastiti popis pjesama ili omiljenu radio stanicu i uživajte u visokokvalitetnom zvuku. Upotrijebite aplikaciju Nikki.Amsterdam za još jednostavnije strujanje glazbe.


Vinski hladnjak
Pića su se ukusno ohladila, a glazba u pozadini. Što još želiš? Napunite vodootpornu udubinu u sredini ledom (vodom) i vaše je sredstvo za hlađenje spremno za upotrebu.


Život baterije
Vaš se uređaj isporučuje s kabelom za punjenje. Nakon toga upotreba je potpuno bežična i stvarate atmosferu tamo gdje želite. U vrtu, na terasi, brodu ili u parku!


Višebojna svjetiljka
Izdržljiva višebojna LED rasvjeta s lijepom ravnomjernom raspodjelom svjetlosti. Toplo bijela ili višebojna, izbor je na vama! Za svaku atmosferu postoji boja. Neka boje preskoče u ritmu glazbe, u tihom načinu blijeđenja ili odaberite jednu boju. Stvorite atmosferu kakvu želite!


App
Preuzmite aplikaciju za svaki uređaj. Aplikacija vam omogućuje reprodukciju željene glazbe i promjenu boja ako želite.

Specifikacije
Proizvođač Nikki Amsterdam
Kratki opis dimenzije: 55x55x56.5 cm, vrijeme rada do 10h, polietilen, aluminij
Način spajanja Null

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: