Zvučnik - LED svjetiljka - sjedalica Nikki Amsterdam, The Cube

Šifra
2612022046
Kataloški broj
NIKKI-CUBE
NAPOMENA: Rok isporuke ovog artikla je 15 radnih dana.
1.599,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 44,42 kn mjesečno!
Dostupnost ovog artikla
Isporuka u roku do 10 radnih dana

Višebojni The.Cube je dobrodošao dodatak na naš asortiman. Lijepo dizajnirana LED kocka je opremljena bluetooth zvučnikom i daje prekrasno svjetlo u više boja. The.Cube je dovoljno jak za sjedenje i pruža se kao prezentacijska kocka. To svakoj stranci, sastanku ili sajmu daje puno više boja. Preuzmite aplikaciju kako biste mogli međusobno povezati sve svoje proizvode.


The.Cube
Vrhunska brazilska koža
Materijal: polietilen, koža
Veličina: 41 X 41 X 42 cm
Težina: SZ / GW 4,8 / 5,8 kg
Baterija: 8800 mAh
Bluetooth: 4,0 TI, 15 m
Zvučnik: 4Ω, 10W
Adapter: DC 4,2 V, 1A
LED svjetlo: 20kom, 3,5 W, višebojno
Ulaz AC: 110-240V
Izlaz: 5,0 V / 2A
Radno vrijeme: do 8 sati
Vrijeme punjenja: 4 sata
Daljinski upravljač: Ne
Nikki.Amsterdam aplikacija: Da
SYNC-funkcija: Da


Višebojna LED kocka i Bluetooth zvučnik
Budući da je The.Cube, poput The.Lampion Color, opremljen funkcijom SYNC, lako povežete nekoliko kockica zajedno. Na taj se način atmosferski osvijetljena sjedala mogu stvoriti u različitim kutovima. Uz to, Nikki.Amsterdam nudi vrlo jednostavnu aplikaciju pomoću koje možete lako upravljati proizvodima. Domet je veći od 25 metara, tako da se glazba također može čuti bilo gdje. Ako stvarno želite nešto upadljivo, lako možete sagraditi zid od kockica ili osvijetliti put kao ulaz. To sigurno neće proći nezapaženo i definitivno pridonosi lijepom stylingu prezentacije vaše stranke ili tvrtke.


Također, veza je s The.Lampion Color vrlo jednostavna. Zamislite kako će to izgledati navečer! Glazba i svjetlost u svakom željenom kutu, pića ohlađena i sjedalo po potrebi.


The.Cube je vrlo jednostavno rukovati s priloženim daljinskim upravljačem. Kožna ručka, poznata i po lampionima, pričvršćena je na jednu od strana i olakšava pomicanje kocke. Uključen je punjač, ali naravno kocka se može koristiti i bežično.


Zvučnik
Pomoću Bluetooth funkcije možete jednostavno povezati svoj telefon ili drugi uređaj s onim što želite. Odaberite vlastiti popis pjesama ili omiljenu radio stanicu i uživajte u visokokvalitetnom zvuku.


Višebojna svjetiljka
Izdržljiva višebojna LED rasvjeta s lijepom ravnomjernom raspodjelom svjetlosti. Toplo bijela ili višebojna, izbor je na vama! Za svaku atmosferu postoji boja. Stvorite atmosferu kakvu želite!


Život baterije
Vaš se uređaj se isporučuje s kabelom za punjenje. Nakon toga upotreba je potpuno bežična i stvarate atmosferu tamo gdje želite. U vrtu, na terasi, brodu ili u parku!


App
Preuzmite našu vlastitu aplikaciju za svaki uređaj. Aplikacija vam omogućuje reprodukciju željene glazbe i promjenu boja ako želite.

Specifikacije
Proizvođač Nikki Amsterdam
Kratki opis dimenzije: 41x41x42 cm, vrijeme rada do 8h, polietilen
Način spajanja Null

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: