iPad Air s čipom M2 - Kupi odmah!

Kupi već danas svoj novi iPad Air M2!

iPad Air s čipom M2 - Kupi odmah!

iPad Air s čipom M2

Dah Svježine.

Sada dostupan kao 13-inčni model,1 iPad Air nabrijan je nevjerojatno brzim čipom Apple M2. Odlikuje se predivnim zaslonom Liquid Retina, novom pejzažnom kamerom kao stvorenom za FaceTime i videopozive te podržava superbrzi Wi-Fi 6E 2 i 5G.3 Radi i sa novom olovkom Apple Pencil Pro i tipkovnicom Magic Keyboard pa možeš obavljati više zadataka istovremeno, učiti, raditi, igrati se i stvarati gdje god se zatekneš. 

 

iPad Air M2 Wi-Fi
Učitavanje ...
iPad Air M2 Cellular
Učitavanje ...

 

Dodatna oprema prodaje se zasebno i ovisi o dostupnosti. Kompatibilnost ovisi o generaciji. Aplikacije su dostupne u App Storeu. Navedena dostupnost podložna je promjenama. Softver drugih proizvođača prodaje se zasebno.
1Zaslon ima zaobljene uglove. Kada se mjeri dijagonalno kao pravokutnik, veličina 13-inčnog iPada Air iznosi 12,9 inča. Stvarno je vidljivo područje manje.
2Wi-Fi 6E dostupan je u zemljama i regijama u kojima je podržan.
3Potrebna je pretplata na podatkovni promet. 5G je dostupan na odabranim tržištima i kod odabranih operatera. Brzina ovisi o lokalnim uvjetima i operateru. Dodatne informacije o podršci za 5G zatraži od svog operatera i posjeti  apple.com/ipad/cellular.
Tehničke specifikacije
Za više informacija posjeti apple.com/ipad-air/specs .