Isprobajte Ambilight TV u 30 dana

Novi doživljaj u 30 dana. Ako vaši filmovi, serije i igre ne budu 100% bolji, možete vratite televizor. Jednostavno.

Isprobajte Ambilight TV u 30 dana

Dinamični svjetlosni efekti tehnologije Ambilight okupat će vašu prostoriju toplom, prožimajućom svjetlošću. Inteligentne LED diode iza rubova zaslona emitiraju boje sa zaslona na zid u stvarnom vremenu. Isprobajte jedanput i pitat ćete se kako ste ikada mogli gledati televiziju bez te tehnologije.

 

Povrat je moguć samo za Philips Ambilight televizore kupljenje u periodu od 1.4. do 14.5.2022 na nekom od prodajnih mjesta koje sudjeluje u promociji.

Ispunite obrazac na stranici www.tv-audio-promocija.hr u roku od 30 dana od datuma kupnje. Nakon što je registracija odobrena, na navedenu e-mail adresu ćete dobiti jedinstveni kod za povrat. Isprintajte Vaš jedinstveni kod za povrat i priložite ga prilikom povrata proizvoda kod maloprodajnog trgovca kod kojeg je proizvod kupljen.

Vratite neoštećeni proizvod zajedno s dodatnom opremom i dokumentacijom, u originalnom pakiranju, kod maloprodajnog trgovca najkasnije u roku 7 dana od datuma kada ste primili jedistveni kod za povrat. Proizvod treba biti u originalnom stanju i ne smije imati kvarove izazvane neispravnim rukovanjem.

Za više detalja pročitajte Uvjete promocije koji se nalaze na web stranici www.philips.hr/isprobajte-ambilight

 

Otkrij Performance Seriju

 

4K UHD Android TV

OLED televizori

Ispunjavanjem vašeg dnevnog boravka svjetlom usklađenim s akcijom na zaslonu u realnom vremenu, Ambilight ne samo da stvara dojam većeg zaslona. Svjetlo Ambilighta vas okružuje tako da vam se čini kako ste i sami dio drame. Bez obzira na to gledate li epizodu za epizodom serije “Stranger Things”, važnu utakmicu, ovogodišnjeg dobitnika Zlatne palme ili pljačkate banku Union Depository u Grand Theft Autu V, različiti načini rada gledanja za filmove, igre i opuštajuće sadržaje pojačavaju vaš doživljaj televizije na razne načine. A kad ne gledate televiziju, čak postoji i način rada neizravnog svjetla koji vaš uređaj pretvara u sofisticiranu ambijentalnu svjetiljku – u boji koju sami birate.

 

Filmovi. Uronite u njih.

Dovedite flmsku emociju izravno u svoj dnevni boravak. Eksplozije titraju na zidovima. Široki kadrovi doimaju se još širima. Intenzitet Ambilighta možete prilagoditi svom raspoloženju ili ga čak isključiti.

 

Glazba. Posvijetlite ritam.

Prigušite bas. Uz bljesak. Pretvorite simfonije u svjetlucanje. Bez obzira na vaš glazbeni ukus, Ambilight može pratiti zvuk i iz ritmova napraviti light show.

 

Opuštanje. Napravite raspoloženje.

Udobno se smjestite. Usporite. Ambilight radi cak i kad je vaš televizor u pripravnom stanju. Jednostavno pritisnite tipku Ambilight na daljinskom upravljacu i uživajte u savršeno ugođenoj ambijentalnoj rasvjeti.

 

 Igranje. Upalite svjetla.

Pojurite u bitku. Istražite svjetove. LED svjetla na vašem Philips Ambilight televizoru brzo reagiraju na vaše flmove, uranjajuci vas u svaku kljucnu milisekundu akcije i avanture.