Odaberi svoj Hisense TV

Bilo da gledaš film, utakmicu ili si željan vrhunskog doživljaja igre, Hisense TV ima sve za tebe! Istraži asortiman nevjerojatnih Hisense televizora po super cijeni uz naravno, besplatnu dostavu na adresu.

Odaberi svoj Hisense TV

4K Smart modeli

 

Boja, onakva kakva bi trebala biti. Natural Colour Enhancer dovodi reprodukciju boje na Vašem TV prijemniku do maksimuma kako bi Vaše iskustvo gledanja dovela na sljedeću razinu. Bilo da je riječ o sportu, serijama, filmovima, uživajte u realističnim bojama - na način na koji je namjeravano da ih se vidi.
Naš čisti zvuk omogućuje profesionalna audio tehnologija, Dolby Digital Plus, a dizajn izolirane komore također pomaže dobivanju jasnog i čistog zvuka.

 

 

Učitavanje ...

 

 

QLED 4k modeli

 

Ovaj Hisense A7G je UHD 4K TV sa značajkom Wide Color Gamut koja proizvodi iznimno čiste i prirodne boje, širi raspon boja i više nijansi. Više od milijardu boja može se reproducirati na vašem zaslonu uz Quantum Dot tehnologiju. Sve to i više dostupno je za vidjeti na ovom A7Q TV-u.

 

 

Učitavanje ...

 

 

Laser TV modeli

 

Hisense 4K UHD Smart Laser TV sa širokim rasponom boja ima laser u dvije boje koji prikazuje sliku poput kina punu bogatih i živih boja. Doživite stvarne slike prikazane na zaslonima za odbijanje ambijentalnog svjetla od 100" i 120" za impresivno iskustvo kućnog kina. Dodajte Harman Kardon® zvuk, TV tuner, WiFi™ i brojne ugrađene aplikacije i dobit ćete laserski TV koji je neopisivo nevjerojatan.

65''-300''Podesiva veličina projekcije, 4K/UHD (3840 x 2160), Auto Magic AI, Smooth Motion, Dolby Atmos Immersive, VIDAA

1.999,00 EUR (-10%)  Najniža cijena unutar 30 dana od provedbe akcije 1.799,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
TV  Hisense 300" C1 4K Smart Laser TV
Besplatna dostava

ULED 4K modeli

 

Upoznajte Hisense ULED TV - službeni TV EURO 2020. Doživite iskustvo gledanja utakmica kao nikad prije, uz DolbyVision™ HDR koji transformira vaše iskustvo gledanja ultra živopisnih slika, nevjerojatnog svjetla, kontrasta, boja i detalja koji oživljavaju zabavu pred vašim očima . Najsuvremeniji procesor Hi-View motora donosi fantastičnu Ultra HD sliku u vaš dom, a moderan dizajn omogućuje Hisense U8 TV da se uklopi u svaki interijer.

Učitavanje ...

 

Učitavanje ...