Financiranje opreme za pravne osobe putem operativnog najma

Financiranje opreme za pravne osobe putem operativnog najma

Među prvima smo uveli beskamatno plaćanje na 24 rata putem kreditnih kartica, a sada vam nudimo moderni oblik financiranja opreme za pravne osobe putem operativnog najma u suradnji s našim partnerom GRENKE Hrvatska

Što vam to novo možemo ponuditi? Prošla su vremena kad je trebalo planirati budžet, izravno kupovati opremu putem predračuna i to prije no što se ona počela isplaćivati kroz korištenje. Od sada možete jednostavno unajmiti:

- mobitele, tablete, računala, kamere, fotoparate i Sony Playstation i to na period od 12 pa do 36 mjeseci

- televizore i klima uređaje na period od 12 do 60 mjeseci

Minimalna ukupna vrijednost unajmljene opreme je 4.000 kn + PDVMinimalna vrijednost opreme dobiva se zbrajanjem svih uređaja u najmu. Koje su prednosti financiranja opreme putem operativnog najma u suradnji s našim partnerom GRENKE Hrvatska?

Prednosti najma opreme

- Najamnine se u knjigovodstvu tretiraju kao 100% trošak a ne kao obveza

- ne smanjujete likvidnost i kreditnu sposobnost tvrtke

- ne pogoršavate vaš kreditni rejting

- bez učešća u financiranju fiksna najamnina U HRK valuti (nema valutnog rizika)

- nema promjena u uvjetima financiranja

- nije potrebno ugovarati policu osiguranja 

- odmah preuzimate robu


Kako unajmiti upremu? Jednostavno!

Ovlaštena osoba javit će se našem B2B odjelu (ili u jedno od poslovnica) i ostaviti osnovne podatke o tvrtki radi procjene boniteta. Odabrat ćete opremu koju želite unajmiti, i to je to!

Naše ljubazno osoblje poslati će upit za financiranje našem partneru GRENKE Hrvatska. Odluka o financiranju donosi se za nekoliko sati za iznose do 150.000,00HRK (neto).

Trošak obrade je 0,00 HRK za iznose do 35.000,00 HRK neto! Ukoliko je financiranje odobreno, potpisujete ugovor o operativnom najmu u našoj poslovnici i preuzimate opremu odmah ili Vam mi organiziramo dostavu.

Nemojte vezati dragocjeni kapital  u opremu – investirajte ga u razvoj poslovanja! Za sva dodatna pitanja molimo vas da nazovete odjel za poslovnu prodaju 01/3369-552 ili pošaljete mail na b2b@sancta-domenica.hr