Vodič kroz premium usluge dostave Sancta Domenice

Vodič kroz premium usluge dostave Sancta Domenice

Znamo iz prakse: televizori su veliki i gotovo nemogući za rukovanje jednoj osobi ako su veći od 55″. Bijela tehnika je uz sve navedeno i masivna. Živite na 3. katu bez lifta? Treba vam susjed, pola dana godišnjeg i zdrava leđa da odnesete staru perilicu / hladnjak / TV i donesete novi uređaj. A onda ga još treba i montirati…

Ili ne. Sancta Domenica vam nudi različite usluge dostave, koje u potpunosti rješavaju sve navedeno na najbolji mogući način, što u nekim slučajevima uključuje montažu novog uređaja te demontažu i odvoz starog.

Da ne duljimo previše. Dragi kupci, zadovoljstvo nam je predstaviti vam naše premium usluge dostave!

Traka_premium_ekspresna

  • Info: dostava isti dan, uz montažu i odvoz starog uređaja
  • Dostupnost: Zagreb i okolica
  • Cijena: redovna 599 kn, akcijska 299 kn do 22.11.2018.!

Premium Ekspresna dostava je svojevrsni ključ u ruke za televizore, perilice i samostojeće hladnjake / zamrzivače. Uključuje dostavu bilo kojeg uređaja, s opcijom instalacije za televizore i bijelu tehniku uz kratki trening, ISTI DAN, na području Zagreba i okolice ako je uređaj kupljen do 14 sati. Ako je iza toga, dostava će biti izvršena sljedeći dan.

Za razliku od ostalih dostupnih opcija, Premium dostava uređaja uključuje unošenje u stan/kuću, na bilo koji kat. Instalacija televizora opcionalno uključuje postavljanje na postolje ili na zid, spajanje AV uređaja, puštanje u rad i kratku edukaciju od strane stručnog osoblja.

Instalacija bijele tehnike se odnosi na samostojeće hladnjake i perilice/sušilice rublja, te opcionalno uključuje spajanje uređaja na dovod/odvod vode i odvoz/zbrinjavanje starog uređaja.

Ovo je zaista sjajna opcija za bezbrižnu kupnju teških i velikih kućanskih uređaja, što je do sada u pravilu bila noćna mora za potrošače.

Traka_premium_dostava

  • Info: dostava unutar tri dana, uz montažu i odvoz starog uređaja
  • Dostupnost: Zagreb i okolica
  • Cijena: redovna 399 kn, akcijska 199 kn do 22.11.2018.!

Sve što vrijedi za Premium Ekspresnu dostavu vrijedi i za Premium dostavu osim što robu ne dobivate isti dan, nego unutar tri radna dana. U skladu s time je i cijena povoljnija, pa ako vam se ne žuri Premium dostava je super opcija.

Dostava (i) na kat, montaža u vašem prostoru po želji, puštanje u pogon, demonstracija rada, odvoz starog uređaja… Definitivno, naziv Premium dostava je itekako opravdan.

Traka_redovna

  • Info: dostava do ulaza, u roku 1 – 5 dana
  • Dostupnost: Republika Hrvatska
  • Cijena: redovna 29 kn, akcija – besplatno do 22.11.2018. za narudžbe iznad 99 kn!

Uređaji manjih gabarita doći će vam za dan ili dva, rok do pet dana vrijedi za gabaritnu robu (bijela tehnika, televizori…).

Ekspresna dostava

  • Info: dostava isti dan
  • Dostupnost: Zagreb i okolica
  • Cijena: redovna 99 kn do 22.11.2018.

Ekspresna dostava je dostupna ako živite u Zagrebu i bližoj okolici i ako ste kupili proizvod veće vrijednosti od 299 kn.

Ekspresna dostava vrijedi za cijeli asortiman, uključujući i gabaritnu robu poput bijele tehnike ili 55″ i većih televizora, koji će stići na tvoj prag isti dan za narudžbe zaprimljene najkasnije do 12 sati radnim danom, pon-pet).

Traka_OSOBNO_preuzimanje

  • Info: sami podižete uređaj, u poslovnici po želji / dogovoru
  • Dostupnost: Poslovnice Sancta Domenice
  • Cijena: besplatno, naravno :)

Kupili ste preko webshopa neki uređaj i želite ga sami preuzeti? Možete. Tijekom procesa kupovine na webshopu, u četvrtkom koraku sami napišite napomenu tipa “Želim preuzeti uređaj u trgovini XY”. Na svakom artiklu u desnom stupcu možete vidjeti popis trgovina gdje je isti dostupan.

U slučaju da trenutno nema uređaja u spomenutoj trgovini, kontaktirat će vas naša služba za korisnike radi dogovora oko preuzimanja.

Prilikom webshop narudžbe odaberete opciju “Premium dostava”, “Premium Ekspresna dostava”, “Redovna dostava” i u napomenu unesete koje su vam sve usluge potrebne (nošenje na kat, odvoz starog uređaja, priključak novog).

Sve navedeno možete ostvariti i prilikom kupnje u fizičkoj trgovini, s napomenom da je Premium i Premium Ekspresna dostava dostupna samo za isporuke na području Grada Zagreba i bliže okolice.

Detalje o opcijama dostave pročitajte ovdje