Apple AirTag – izgubljeno postane nađeno

Apple AirTag – izgubljeno postane nađeno

AirTag je jedan od najnovijih Appleovih proizvoda koji je prezentiran na proljetno predstavljanje Applea. Riječ je o čipu koji će otkloniti sve glavobolje pronalaskom ključeva ili ukradenog novčanika. Koristite silikonski ili kožni Apple privjesak, pričvrstite ga na ključeve ili ruksak.

Slijedeći trenutak vaše će stvari već biti prikazane u aplikaciji Pronađi me.

AirTag u aplikaciji Find My (Pronađi me)

AirTag surađuje s Find My - aplikacijom koju su zavoljeli korisnici širom svijeta. AirTagom Apple je tu mrežu još više proširio. Find My snažno je šifrirana i anonimna mreža koja nam omogućuje traženje Mac, iPhone, iPad ili Apple Watch, čak i kada je izvan mreže, koristeći Bluetooth signale koje mogu otkriti drugi Apple uređaji u blizini. Sva komunikacija na mreži Pronađi me anonimna je i šifrirana u svrhu zaštite privatnosti.

Izgled

AirTag je malen i lagan, izrađen od poliranog nehrđajućeg čelika. Težak je samo 11 grama i mjeri veličinu gumba za kaput. Unutra je nekoliko naprednih tehnologija koje će vam pomoći da pronađete svoje stvari: akcelerometar, Bluetooth, NFC, ugrađeni zvučnik, Apple U1 čip za ultraširokopojasnu podršku, a također ima i zamjenjivu bateriju koja radi više od godinu dana.

Postavljanje

postavljanje AirTaga s iPhoneom jednostavno je i čarobno, baš kao i sa AirPods slušalicama. Samo približite AirTag svojem mobilnom uređaju i povežite se! S popisa odaberite naziv stavke koju želite "povezati", a zatim na odabranu stavku priložite AirTag - i gotovo!

AirTag možete prilagoditi svom stilu nudeći razne dodatke kako biste ga lakše pričvrstili na odabrane predmete. Dakle, AirTag je spreman pretraživati ​​izgubljene predmete po potrebi.

Nema više izgubljenih predmeta.

Pronađite lokaciju ključeva, novčanika, ruksaka ili drugih predmeta u jednoj aplikaciji Pronađi me. U slučaju da izgubite stavku označenu AirTagom, pustite zvuk kroz ugrađeni zvučnik ili upozorite iPhone, iPad ili Mac da reproduciraju zvuk pretraživanja putem Siri uređaja. U slučaju da je izgubljeni predmet daleko, povezat će se s ostalim korisnicima putem stotina milijuna Appleovih uređaja u mreži Find My.

Što ako izgubite AirTag?

Kao i drugi Apple uređaji, i AirTag možete prebaciti u način »Izgubljeno« U tom ćete slučaju automatski primiti obavijest kad se otkrije na mreži »Pronađi« (Find my)

Također možete unijeti svoj kontakt broj, tako da vas netko može kontaktirati ako pronađe vaš izgubljeni AirTag.

Apple AirTag