Samsung S10 nadogradnja donosi Note 10 mogućnosti!

Samsung S10 nadogradnja donosi Note 10 mogućnosti!

Samsung je krenuo s puštanjem 1.2 GB teške nadogradnje za S10 obitelj, u kojoj dobivate rujansku sigurnosnu zakrpu, DeX kompatibilnost i Note 10 mogućnosti kamera

Samsung Note 10 i Note 10+ su izvrsni mobiteli, a sada dio mogućnosti dolazi i na S10 obitelj. Ako nas sjećanje ne vara, ovo je prvi puta da se to dogodilo.

Doslovno sve nove mogućnosti kamere s Note 10+ su sada dostupne i na S10 obitelji.

Prisjetimo se, radi se o hardverski identičnim kamerama (Note 10+ ima i ToF) koje će dobiti na S10 obitelji sada dobiti i bolju kvalitetu slike.

Selfie kamera na S10, S10e i S10+ dobiva Night mode, Live focus video, Link za Windowse, DeX za spajanje na monitor te čak i AR Doodle.

Novost je i video editor (dohvatljiv je u Galeriji) pomoću kojeg možete lijepo editirati videe, s prijelazima, na samom mobitelu.

Što je onda ostalo Noteu? Genijalna S-Pen svjetlosna olovka s pripadajućim softverom, novi Exynos 9825 procesor koji je štedljiviji i brži te jako brza UFS 3.0 memorija. 

Bilo kako bilo, ovo je lijepa nadogradnja za vlasnike desetke.

Ako se prisjetimo njenog softvera S10 obitelji po predstavljanju, Samsung ju je zaista lijepo nadogradio. Noćni mod primjerice, je od osrednjeg automatskog dogurao do današnjeg koji je respektabilan i daje izvrsnu kvalitetu slike. Moramo se veseliti ovakvim poboljšanjima mobitela...

Našu ponudu Samsung mobitela potražite na ovom linku.

izvor